Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AK Parti Çiftlikköy, Atatürk Bahçe Kültür Merkez Araştırma Enstitüsü çalışanlarıyla ile bir araya geldi

AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ve AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı; Atatürk Bahçe Kültür Merkez Araştırma Enstitüsü çalışanlarıyla ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 01:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 01:46
Kaynak: Murat Can Aytemur
AK Parti Çiftlikköy, Atatürk Bahçe Kültür Merkez Araştırma Enstitüsü çalışanlarıyla ile bir araya geldi

31 Mart Mahalli İdareler Seçimine yaklaşırken AK Parti, Yalova genelinde sürdürdüğü çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Yalova’ya gerçekleştirdiği ziyarette sürpriz olarak AK Parti İlçe adaylarını açıklaması ardından vakit kaybetmeden çalışmalara başlayan, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Uz. Dr. Recep Hacı, seçim çalışmalarına yorulmaksızın devam ediyor. Adaylığı açıklandıktan sonra ilk sözü ‘Kalplere dokunacağım’ olan Hacı, saha çalışmaları kapsamında, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya ile beraber Atatürk Bahçe Kültür Merkez Araştırma Enstitüsü’ne giderek çalışanlar ile bir araya geldi.

Atatürk Bahçe Kültür Merkez Araştırma Enstitüsü’nde çalışanlar ile bir araya gelen Başkan Adayı Hacı; Yalova Milletvekili Meliha Akyol ve İlçe Başkanı Serdar Kaya ile beraber çalışanların sorunlarını ve sıkıntılarını dinledi. İstek ve önerileri de almayı ihmal etmeyen Hacı, sonrasında ise göreve geldiği taktirde hayata geçirmeyi planladığı projelerinden bahsetti. Burada ziyaretin sonlanması ile birlikte kısa bir açıklamada bulunan Uz. Dr. Recep Hacı, ‘’Yalova AK Parti Milletvekilimiz Meliha Akyol ve AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanımız Serdar Kaya ile birlikte Atatürk Bahçe Kültür Merkez Araştırma Enstitüsü çalışanlarıyla ile bir araya gelerek istek ve önerilerini dinledik. Kendilerine bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyorum, hazırız ve kararlıyız’’ diye belirtti. AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol ise sözlerinde, ‘’ Çiftlikköy İlçe Başkanımız Serdar Kaya ve Çiftlikköy Belediye Başkan Adayımız Dr. Recep Hacı ile Atatürk Bahçe Kültürleri Merkez Araştırma Enstitüsü çalışanlarımız ile bir araya gelerek isteklerini değerlendirdik, desteklerini talep ettik’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.