Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adil Yele saha çalışmalarına devam ediyor

Türkiye genelinde olduğu gibi Yalova ve ilçelerinde de seçim atmosferi devam ediyor. Adaylar saha çalışmalarına başladı, mahalle mahalle, sokak sokak dolaşarak vatandaş ile bir araya geliyor. Kurum ve kuruluş ziyaretlerini devam ettiren adaylar, dernekleri ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, Çiftlikköy Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ilçe başkanlığında ağırladı ve sonrasında ise Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yalova Şubesi’ni ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 10:26
Kaynak: Murat Can Aytemur
Adil Yele saha çalışmalarına devam ediyor

Gerçekleştirilen ziyaretlerde 31 Mart Mahalli İdareler seçimi ile alakalı olarak projelerinden ve planlarından bahseden Yele aynı zamanda da samimi bir sohbet gerçekleştirerek renkli anlara sahne oldu. İlk olarak Çiftlikköy Emeklileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni konuk eden Yele, Dernek Başkanı Tevfik Çelik ve yönetimi ile çeşitli konularda istişarelerde bulunarak fikir alışverişleri gerçekleştirdi.

Yele sözlerinde, ‘’ Emeklilerimizin ekonomik sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. Göreve geldiğimizde emekli hemşehrilerimize katkı sağlayacak projelerimiz olacak.’’ İfadelerine yer verdi. Daha sonrasında Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yalova Şubesi’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, dernek üyeleri ve Başkan Zeki Ertürk ile sohbet gerçekleştirerek Çiftlikköy ve gündem hakkında istişarelerde bulundu. Ziyaret sonrasında kısa bir açıklamada bulunan Yele sözlerinde, ‘’ Kırım Türkleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yalova Şubesi’ni ziyaret ettik. Kırım davasına ömrünü adamış Dernek Başkanımız Zeki Ertürk ve dernek üyelerimizle keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. Misafirperverlikleri için teşekkür ederim’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.