Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adil Yele Çiftlikköy esnafı ve vatandaşlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı olan Adil Yele, Atatürk Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi esnafı ile bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2024 02:50
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2024 02:50
Kaynak: Murat Can Aytemur
Adil Yele Çiftlikköy esnafı ve vatandaşlarla buluştu

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimler için siyasi partilerin seçim çalışmaları hız kazandı. Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, 31 Mart Mahalli İdareler seçimi çalışmaları kapsamında Çiftlikköy ilçesinde bulunan Atatürk Caddesi ve Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulundu.

Saha çalışmalarına devam eden Yele, gerçekleştirdiği mahalle ve cadde ziyaretlerinde Çiftlikköylü vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. CHP Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele, ziyaret sırasında esnaf ve vatandaşlarla karşılıklı istişarelerde bulanarak, istek ve talepleri yerinde gözlemledi ve belediye başkanı olduğu taktirde sorunların çözülmesi adına “birlikte çalışacağız, birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz” sözünü verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çiftlikköy Belediye Başkanlığına aday olan Adil Yele, gerçekleştirdiği Atatürk Caddesi ile Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ziyareti sonrası yapmış olduğu açıklamada “Doğduğumuz ve büyüdüğümüz topraklarda abilerimiz, ablalarımız, kardeşlerimiz ve büyüklerimizle birlikteyiz. Cadde boyunca esnaf ve hemşerilerimizle bir araya geldik. Durmayacağız, çalışacağız.” Diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.