Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Adil Yele: ‘’Bu şehrin insanlarının onay vermeyeceği hiçbir işin altına imza atmayacağız’’

Seçim hareketliliği Yalova’da ve ilçelerinde hız kesmeden devam ediyor. Adaylar saha çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Harita Mühendisi Adil Yele, Çiftlikköy genelinde esnafları ziyaret ediyor vatandaşlar ile sık sık bir araya geliyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.02.2024 00:49
Haber Güncellenme Tarihi: 02.02.2024 00:49
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Adil Yele: ‘’Bu şehrin insanlarının onay vermeyeceği hiçbir işin altına imza atmayacağız’’

31 Mart Mahalli İdareler seçimi öncesinde saha çalışmalarında sıklıkla kendisini gösteren Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele Yalova- İzmit Karayolu kenarında bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi ve aynı zamanda, ‘’Hem esnaflarımız hem de komşularımla soğuk havaya rağmen sıcak sohbetlerimiz oluyor. Çalışmaya devam ediyoruz’’ diye belirtti.

Cumhuriyet Halk Partisi Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele yapmış olduğu bir başka esnaf ziyaretinde ise vatandaşla bir araya gelip hayırlı işler diledikten hemen sonra kısa bir açıklama ile Çiftlikköylülere seslendi. Yele yapmış olduğu açıklamada, ‘’ Bu şehrin insanlarını seviyoruz. Ve bu şehrin insanlarının onay vermeyeceği hiçbir işin altına imza atmayacağız’’ dedi ve ‘’Çok çalışacağız, seçimi kazanacağız, kazanan Çiftlikköy olacak’’ diye ekledi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.