Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Zeynep Bastık’ın hızına yetişilmiyor! Survivorlu isimle aşk yaşamaya başladı

Şarkıcı Zeynep Bastık hem özel hayatıyla hem de iddialı açıklamalarıyla sık sık magazin gündeminde yer alıyor. Son dönemlerde aşk hayatıyla oldukça fazla gündeme gelen Bastık, geçtiğimiz haftalarda Ali Can Ayyıldız ile yollarını ayırmıştı. Zeynep Bastık şimdi ise gönlünü eski Survivor yarışmacısı Serkay Tütüncü’ye kaptırdı.

Haber Giriş Tarihi: 30.05.2024 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 30.05.2024 14:58
Kaynak: Hilal Baldemir
Zeynep Bastık’ın hızına yetişilmiyor! Survivorlu isimle aşk yaşamaya başladı

Cover şarkılarla tanınan ve kısa sürede müzik sektöründe ilerlemeyi başaran Zeynep Bastık kariyerinin yanı sıra aşk hayatıyla da çok konuşuluyor.

2022 yılında Tolga Akış ile boşanan şarkıcı Zeynep Bastık, daha sonra Ali Can Ayyıldız ile doludizgin bir aşk yaşamaya başladı. Geçtiğimiz günlerde ilişkisini bitirdiğini belirten Bastık, bu sefer de Serkay Tütüncü ile yakınlaştı.

"İLİŞKİLER BAŞLAR, BİTER"

Ali Can Ayyıldız ile aylarca süren ilişkisini bitirdikten sonra "İlişkiler başlar ve biter. Keyfimiz yerinde, herkesin keyfi yerinde. Olur, böyle şeyler hayatta olmaz mı? Bitmemesini temenni ederiz ama bitene de çare yok" diyen Zeynep Bastık, kısa sürede toparlayarak yeni bir aşka yelken açtı. 

Magazin D'nin haberine göre Serkay Tütüncü ve Zeynep Bastık, Türkiye’de sahnelenmeye başlayan Chaplin oyununu izlemeye gitti. İkilinin oyunu samimi şekilde izlediği iddia edilirken taraflardan henüz bir açıklama gelmedi.

Survivor ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve yarışmadan sonra birçok dizi ile film projesinde yer alan Serkay Tütüncü, yarışma ile ilgili yaptığı olumsuz açıklamalarla birçok kez gündem olmuştu. Tütüncü, şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan ve reyting rekorları Sandık Kokusu dizisinde rol alıyor.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.