Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yıllar sonra ilk görüşme! Afra Saraçoğlu babasını affetti

Reyting rekorları kıran Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterine hayat veren genç oyuncu Afra Saraçoğlu, daha önce verdiği bir röportajda yıllardır görmediği ve üzerinde hiçbir emeği olmadığını söylediği babasıyla yıllar sonra barıştı. Güzel oyuncu babasıyla birlikte olduğu fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Haber Giriş Tarihi: 02.07.2024 11:59
Haber Güncellenme Tarihi: 02.07.2024 11:59
Kaynak: Hilal Baldemir
Yıllar sonra ilk görüşme! Afra Saraçoğlu babasını affetti

Mert Yazıcıoğlu ile 4 yıllık ilişkisini sonlandırdıktan sonra onun yakın arkadaşı ve aynı zamanda kendi rol arkadaşı olan Mert Ramazan Demir ile yeni bir aşka yelken açan ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, son dönemlerde gündemden düşmüyor.

Geçtiğimiz haftalarda İspanya’ya tatile giden ünlü çift tatil dönüşü havalimanında magazin muhabirlerinin sorularını yanıtlamıştı.

Özel hayatıyla sık sık gündem olan güzel oyuncu aynı zamanda babasıyla olan ilişkisiyle de biliniyor. Daha önce verdiği bir röportajda babasıyla ilgili "Annemle babam ben çok küçükken ayrıldı. Babamla 9 ve 13 yaşındayken iki kez görüştüm, bir daha hiç haber alamadım. Artık görüşmem, üzerimde hiç emeği yok" ifadelerini kullanmıştı.

Afra Saraçoğlu, iki kez gördüğünü söylediği babasını yıllar sonra affetti. 27 yaşındaki güzel oyuncu en son 13 yaşındayken gördüğü babasını ziyaret etti.

Amerika'ya babasının yanına giden Afra Saraçoğlu Instagram hesabından babasıyla olan karesini paylaştı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.