Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yaşını duyan inanamadı! Aslı Enver o gecede güzelliğiyle büyüledi

Geçtiğimiz yıl kızı Elay’ı kucağına alan ünlü oyuncu Aslı Enver, son dönemlerde anneliğin tadını çıkarıyor. Önceki gece yüzü olduğu markanın davetine katılan Enver’in pozları sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2024 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2024 13:34
Kaynak: Hilal Baldemir
Yaşını duyan inanamadı! Aslı Enver o gecede güzelliğiyle büyüledi

Berkin Gökbudak ile yıllardır devam eden ilişkisini mutlu bir evlilikle taçlandıran ünlü oyuncu Aslı Enver, geçtiğimiz sene ilk kez anne olmanın heyecanını yaşadı.

Elay ismini verdiği kızıyla anneliğin tadını çıkaran Enver, kızı doğduktan sonra setlere ara vererek tüm zamanını kızıyla birlikte geçirmeye karar verdi.

Eşi ve kızıyla olan karelerini sosyal medyadan yayınlayan ve yüz binlerce beğeni alan 40 yaşındaki oyuncu, son olarak reklam yüzü olduğu markanın etkinliğine katıldı.

Ünlü oyuncu etkinlik öncesi kameralar karşısına geçerek peş peşe birbirinden güzel pozlar vererek güzelliğiyle büyüledi.

BEĞENİ YAĞDI

Şıklığıyla göz dolduran Enver'in paylaşımlarına "40 yaşında olduğuna emin miyiz?", "Estetik güzeli görmekten bıkmıştık, işte doğallık güzellik", "Aslı Enver doğallığı ve güzelliği diye bir şey var", "Saçındaki beyazlık ayrıntısı ne kadar yakışıyor" gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.