Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova’da sahneye çıkmıştı! Demet Akalın’ın sahne kıyafetine eleştiri yağdı

Geçtiğimiz haftalarda yağ aldırma operasyonu geçirerek daha düz bir karın ve orantılı bir vücuda sahip olan Demet Akalın sarıya boyadığı saçları ile sahneye çıktı. Yeni imajıyla ilk konserini Bayramın ikinci günü Yalova Mawish Beach sahnesinde veren Akalın, sahne kıyafetiyle sosyal medyada eleştirilerin odağı oldu.

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2024 13:16
Haber Güncellenme Tarihi: 21.06.2024 13:16
Kaynak: Hilal Baldemir
Yalova’da sahneye çıkmıştı! Demet Akalın’ın sahne kıyafetine eleştiri yağdı

Kilolarından rahatsız olduğu için 6 kilo yağ aldıran ünlü şarkıcı Demet Akalın bu operasyonun ardından 11 kilo vermişti. Diyete devam ettiği için geçen bayram sahne almayan Akalın, bu bayram yeni görünümüyle sahalara döndü.

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde bulunan Mawish Beach’te sahne alan Demet Akalın, hayranlarına keyifli bir bayram gecesi yaşattı. Kalabalık bir seyirci kitlesine hitap eden Akalın'ın sahne kıyafeti oldukça dikkat çekti. Spor bir kombin tercih eden şarkıcının tarzından çok dekoltesi gündem oldu. Sosyal medyada fotoğraflara yorum yapanlar, Akalın'ı kendi sözleriyle vurdu.

"BAZI ŞEYLERİN DOZU KAÇTI"

Ünlü şarkıcı daha önce kıyafetleriyle ilgili bir yoruma, "Benim sahneme aileler eşleriyle geliyor. Bazı şeylerin dozu kaçtı. 'Hangimiz daha çok açalım?' yarışı başladı" şeklinde karşılık vermiş ve artık yaşı ilerlediği için açık kıyafetler tercih etmediğini dile getirmişti.

Demet Akalın'ın bu sözlerini hatırlayanlar, son sahnesindeki kıyafet seçimini görünce Akalın’a kendi sözlerini hatırlatarak şöyle yorumlarda bulundu;

“Millete laf ettikten sonra zayıflayınca kendisi de aynı giyiniyor. Demek ki kilolu olduğu için kompleksten millete sarıyormuş.”

“Hani millete laf ediyordun açık giyiniyorlar diyordun ne oldu”

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.