Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Volkan Demirel ve Zeynep Demirel evliliği bitiyor mu? Demirel çiftinden iddialara yanıt

Magazin dünyasında oldukça beğenilen çiftler arasında olan eski kaleci Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel’in 14 yıllık evliliklerini sonlandırma kararı aldıkları haberleri sosyal medyada gündem oldu. Sevilen çiftin boşanacakları yönündeki iddialar kullanıcıları şoke etti. Haberlerin ardından Volkan Demirel’den açıklama geldi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2024 12:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.05.2024 12:42
Kaynak: Hilal Baldemir
Volkan Demirel ve Zeynep Demirel evliliği bitiyor mu? Demirel çiftinden iddialara yanıt

Hatayspor'daki görevinden kısa süre önce istifa eden teknik direktör Volkan Demirel, 14 yıllık eşi Zeynep Demirel ile boşanacaklarına ilişkin çıkan haberlere yanıt verdi.

Demirel, 14 yıldır evli olduğu ve iki kız çocukları bulunan Zeynep Sever Demirel ile boşanacakları haberlerini yalanladı. Bazı basın organlarında yer alan iddiaya göre; ikili ilişkilerini bitirme kararı alarak boşanma davası açtı. Ancak iki kızı olan çift, bu haberleri hızlı bir açıklama ile yalanladı.

Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Volkan Demirel, "Bazen (çoğu evlilikte olduğu gibi) tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil. Şu an karşılıklı sabah kahvemizi içiyoruz :)" ifadelerini kullanarak eşi Zeynep Demirel ile olan fotoğrafını paylaştı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.