Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü oyuncudan kaza haberi! Hande Doğandemir’in başına ne geldi?

Ekranların sevilen oyuncularından Hande Doğandemir hakkında medyada yer alan haberler oyuncunun sevenlerini korkuttu. Hande Doğandemir’in evde bir kaza geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 13:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 13:18
Kaynak: Hilal Baldemir
Ünlü oyuncudan kaza haberi! Hande Doğandemir’in başına ne geldi?

Yıllar önce Kerem Bürsin ile başrollerini paylaştığı ‘Güneşi Beklerken’ dizisinde yıldızı parlayan güzel oyuncu Hande Doğandemir şu sıralar 'Taş Kağıt Makas’ dizisi ile izleyici karşısına çıkıyor.

Dizisi reyting rekorları kıran başarılı isim, evinde bir kaza geçirdi ve medyada haberlerin yayılması üzerine sosyal medyadan açıklama yapmak zorunda kaldı.

Kaza geçirdiği ve hastaneye gittiği konuşulan ünlü oyuncu bugün, sosyal medya hesabında dizi setinden bir pozuna yayınlayarak paylaşımına şu notu düştü:

"TOPARLARIM BENCE"

Tüm geçmiş olsun mesajlarınız için teşekkürler. Bir sete uğradım. Bugünlük bitirdim. Şimdi birkaç gün dinleniyor olacağım. En kısa sürede toparlarım bence. Akşam da 'Taş Kağıt Makas' yeni bölüm var. Görüşürüz.

GALA ŞIKLIĞI

'Yaren Leylek' filminin galasında tüm şıklığı ile boy gösteren başarılı oyuncu Hande Doğandemir, galanın ardından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Yaren Leylek’in gerçek hikâyesini anlattık. Şahane rol arkadaşlarım vardı. Kaburgamı kırdım ama bu ekibi çok seviyorum. Galada olmak istedim. O yüzden fazla kalamayacağım. Umarım herkesin çok sevdiği bir film olur.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.