Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü çift nişanlandı! Burak Dakak ve Leyla Tanlar evlilik yolunda ilk adımı attı!

Dizi setinde başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Burak Dakak ve Leyla Tanlar çiftinden sevindiren haber geldi. İlişkileriyle ve birbirlerine olan aşklarıyla sürekli konuşulan çift evlilik yolunda ilk adımı attı. Ünlü çift geçtiğimiz akşam sade bir törenle nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı attı. Törene çiftin yakın arkadaşları olan oyuncu Mert Yazıcıoğlu da katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 18.09.2023 14:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.09.2023 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Ünlü çift nişanlandı! Burak Dakak ve Leyla Tanlar evlilik yolunda ilk adımı attı!

Güzel Günler dizisinin setinde tanışarak arkadaşlıklarını aşka dönüştüren Burak Dakak ve Leyla Tanlar çifti evlilik yolunda ilk adımı atarak nişanlandılar.

Leyla Tanlar Burak Dakak

Aşkları ilk günden beri herkes tarafından çok beğenilen ve sürekli konuşulan çift ilişkilerinin ciddiyetini daha ileri boyuta taşımak adına ilk adımı atarak aile arasında sade bir törenle yüzüklerini taktılar.

Nişan için sade bir tören ve sadece yakın çevresini çağırmayı tercih eden çifte aileleri ve arkadaşları eşlik etti. Törene çiftin yakın arkadaşları olan oyuncu Mert Yazıcıoğlu da katıldı. Tanlar, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaşmış ve sevgilisinin ricası üzerine fotoğrafını silmişti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.