Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ünlü çift nikah masasına oturuyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor

Uzun süredir doludizgin bir aşk yaşayan ve her fırsatta mutluluklarını dile getiren Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım çiftinin son olarak aileleri tanışmıştı. Aradan uzun bir zaman geçtikten sonra genç çiftin eylül ayında nikah masasına oturacağı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 11:58
Kaynak: Hilal Baldemir
Ünlü çift nikah masasına oturuyor! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım evleniyor

Ekranların en çok izlenen ve her bölümüyle reytingleri altüst eden Yargı dizisinde Başrol Ceylin’e hayat veren ünlü oyuncu Pınar Deniz uzun süredir aşk yaşadığı Kaan Yıldırım ile evlenmeye hazırlanıyor.

kaan yıldıırm pınar deniz evleniyor

Dizisi final yaptıktan sonra gelen teklifleri reddeden Deniz’in bu süreçte evlendikten sonra yaşayacakları evin dekorasyonuyla ilgilendiği öğrenildi.

Geçtiğimiz sene ağustos ayında evlilik kararı alan ve hatta aileleri de tanışan çift sonunda eylül ayında nikah masasına oturacak.

HAZIRLIKLAR SON SÜRAT

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre, bu yaz evlenmeleri beklenen çift tarihi erteleyerek oturacakları evle ilgilendiler. Yargı dizisinden sonra gelen teklifleri kabul etmeyerek evinin dekorasyonunu tamamlayan Deniz ile Yıldırım, eylül ayının ortasında dünyaevine girecek. 

Her fırsatta anne olmak istediğini dile getiren güzel oyuncudan hamilelik haberinin de yakın zamanda geleceği konuşuluyor. Deniz’in zarif tarzıyla nasıl bir gelinlik tercih edeceği ise şimdiden merak konusu oldu.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.