Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tahliyesi gündeme oturmuştu! Sıla Doğu özel plakalı lüks aracıyla görüntülendi

Son dönemlerde Türkiye’nin gündemini en çok meşgul eden davalardan biri olan Dilan Polat davasında geçtiğimiz hafta tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilen Dilan Polat’ın ablası Sıla Doğu ve kardeşi Can Doğu rutin hayatlarına geri döndüler. Özel plakalı lüks aracıyla görüntülenen Sıla Doğu gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2024 11:33
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2024 11:33
Kaynak: Hilal Baldemir
Tahliyesi gündeme oturmuştu! Sıla Doğu özel plakalı lüks aracıyla görüntülendi

Geçtiğimiz yılın kasım ayında kara para akladıkları iddiasıyla haklarında soruşturma açılan Dilan ve Engin Polat'ın tutukluluk hallerine devam kararı verilirken Dilan Polat’ın kardeşleri Sıla Doğu ve Can Doğu'nun da aralarında olduğu 11 şüphelinin tutuksuz yargılanmak üzere tahliyesi gündeme bomba gibi düşmüştü.

Geçtiğimiz hafta davaya ilişkin iddianamenin tamamlanarak mahkemeye gönderilmesinin ardından Polat ailesinin davasına ilişkin detaylar da ortaya çıkmıştı. Polat çiftinin 'örgüt kurma', 'suçtan kaynaklı malvarlığı değerlerini aklama' suçunun yanı sıra Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefetten 40'ar yıla kadar hapisleri istendi.

Öte yandan 5 ay Silivri Cezaevi’nde Dilan Polat ile tutuklu bulunan Sıla Doğu denetimli serbestlik şartıyla tahliye olmuştu. Tahliye sonrası cezaevinin önünde ‘Dilan içeride’ diye bağırarak sinir krizi geçiren Doğu’nun o anları gündem olmuştu.

Sinem Sıla Soğu, önceki gün Sarıyer’de bir Polis Merkezi’ne gelerek elektronik imzasını attı. Ekol TV kameralarına yakalanan Sıla Doğu tek kelime etmeden aracına bindi.

LÜKS ARACI GÜNDEM OLDU

Cezaevine girmeden önce kullandığı SLA plakalı lüks jipine binen Sıla Doğu kapüşonuyla yüzünü gizleyerek Polis Merkezi’nin önünden hızla uzaklaştı. O anlar ve özel araç ise sosyal medyanın diline düştü.

Lüks araca dair sosyal medyada "Her şeye rağmen lüks içindeler" yorumları yapıldı.


 

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.