Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Survivor Turabi’den kötü haber! Yoğun bakıma alındı!

Survivor Allstar kadrosunun en başarılı isimlerinden biri olarak yarışmaya gelen fakat sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kalan Turabi Çamkıran’dan sevenlerini üzen haber geldi. Çamkıran yoğun bakıma alındığını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2024 12:00
Kaynak: Hilal Baldemir
Survivor Turabi’den kötü haber! Yoğun bakıma alındı!

Survivor tarihinin efsanevi isimlerinden iki kupa sahibi Turabi Çamkıran bu sezona son anda katılmaya karar vererek sevenlerini mutlu etmişti. Çamkıran nükseden sağlık sorunları nedeniyle geçtiğimiz haftalarda yarışmadan ayrılma kararı almıştı.

Korkutan yoğun bakım paylaşımı

Yaşadığı sakatlığın ardından Survivor adasına veda eden Turabi Çamkıran, son paylaşımında apar topar yoğun bakıma alındığını duyurarak sevenlerini korkuttu.

‘’Kırık çıkık için gelmiştik"

Hastane odasında çekilen bir fotoğrafını paylaşan Turabi Çamkıran, ‘’Kırık çıkık için geldik, yoğun bakıma alındık. Ağır enfeksiyon kapmışım. Ciğer iflas etmek üzereymiş. Her zaman; “İnşallah Rabbim Reality TV Show’da ölmeyi nasip eder bana.” diyordum. Az kalsın dileğim gerçekleşiyormuş. Bir Survivor’dan çıktık şimdi diğerine. Bakalım bundan çıkabilecek miyiz!” ifadelerini kullandı.

"Ölmez sağ kalırsam"

İkinci bir paylaşım yapan Turabi Çamkıran; "Ölmez sağ kalırsam kesinlikle dönem işlerinde olmalıyım. Şöyle kılıçlı, kalkanlı bir rol olsa iyi olmaz mıydı?" cümlelerini kullandı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.