Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sonunda aşkı buldu mu? Hadise’nin yönetmen aşkı gündem oldu

Son dönemlerde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Hadise, farklı isimlerle anılarak manşetlerde yer alıyordu. Uzun süredir hayatında kimse olmayan güzel şarkıcı özel hayatıyla ilgili basında yer alan iddialar hakkında sessiz kalmayı tercih ediyordu. Şimdi ise Hadise’nin gönlünü rol aldığı 'Esas Oğlan' dizisinin yönetmeni Şenol Sönmez'e kaptırdığı iddia ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 12:49
Kaynak: Hilal Baldemir
Sonunda aşkı buldu mu? Hadise’nin yönetmen aşkı gündem oldu

Sahne şovları, kıyafet tercihleri ve reklam anlaşmaları ile sık sık magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı Hadise geçtiğimiz günlerde de en çok para kazanan kadın sanatçılar arasında yer almıştı.

Özel hayatıyla da sık sık gündem olan Hadise aşk hayatında bir türlü aradığını bulamamış aşk kadını olmasına rağmen uzun süredir yalnızdı.

Son olarak adı Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile anılan ünlü şarkıcı konuyla ilgili sessizliğini korurken Okan Burak ise birçok kez gazetecilerin soruları karşısında gülümsemekle yetinmişti.

Magazin gündemine düşen son bombaya göre Şarkıcı Hadise'nin ilk oyunculuk deneyimini yaşadığı 'Esas Oğlan' dizisinin yönetmeni Şenol Sönmez ile aşk yaşadığı iddia ediliyor.

Bir süredir gündemde olan iddiaya göre konu hakkında açıklama yapmaktan kaçınan ikilinin birlikte görüntülenmemek için büyük bir çaba sarf ettiği belirtilmişti.

AŞK ORTAYA ÇIKTI

Hadise önceki akşam 'Gelin Takımı' adlı filmin Beyoğlu'nda gerçekleşen ön izleme etkinliğine yönetmen Şenol Sönmez ile birlikte katıldı.

Ortak arkadaşları olan Seda Bakan'ı yalnız bırakmak istemeyen Hadise ve Şenol Sönmez filmi yan yana izlerken, mekandan ayrı ayrı çıkmayı tercih etti.

 

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.