Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinem Kobal o pozlarla yaza veda edemedi! Ekranlara dönmeye hazırlanıyor

Bu yaz ekranlara döneceğinin müjdesini veren ünlü oyuncu Sinem Kobal, yaz boyunca tatil pozlarını paylaşmaya doyamadı. Ünlü oyuncu paylaştığı son kareleri ile yaza veda etmek istemediğini belirterek bir kez daha yaz insanı olduğunu gösterdi.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 12:58
Kaynak: Hilal Baldemir
Sinem Kobal o pozlarla yaza veda edemedi! Ekranlara dönmeye hazırlanıyor

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu evliliğinden iki kız çocuğu olan Sinem Kobal uzun yıllardır ekranlardan uzaktı. Kızları ile ilgilenen Kobal, vaktinin çoğunu anneliğe ayırmayı tercih ediyordu.

YAZA VEDA ETMEK İSTEMEDİ

Ünlü oyuncu, son dönemlerde sosyal medyada paylaştığı karelerle oldukça dikkat çekiyordu. Güzel oyuncu son olarak paylaştığı fotoğraflara, "Yaza veda" notunu düştü. Kobal'ın fotoğraflarına binlerce beğeni ve yorum geldi.

BİR VİDEO DAHA PAYLAŞTI

Oyuncu, yaza veda ettiğini söylediği karelerinin ardından bu kez bir video paylaştı ve bunun açıklamasına "Yaz bitmez, bitemez." notunu düştü.

YENİ FİLMİ 13 ARALIK'TA VİZYONDA

Sinem Kobal'ın yıllar sonra ekranlara döneceği yeni filmi 13 Aralık’ta vizyona girecek. “Her Şeyin Başı Merkür" filminde Kobal'a, yakışıklı oyuncu Alp Navruz eşlik ediyor.

Ayşe Balıbey’in astrolojik komedi türündeki “Her Şeyin Başı Merkür” adlı kitabından yola çıkılarak bu yaz çekilen film, savaş muhabiri olma hayali kuran ancak kendisini bir dergide burç yazarı olarak bulan Elif’in hikayesini konu alıyor.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.