Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sinem Kobal’ın sır gibi sakladığı kızları ile pozları gündem oldu!

Ünlü oyuncu Sinem Kobal 2016 yılında kendisi gibi oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile nikâh masasına oturmuştu. Çok uzun yıllardır ekranlardan uzak olup adeta oyunculuğu bırakan Sinem Kobal son yıllarda anneliğin tadını çıkarıyor. İki kız annesi Kobal, kızlarının fotoğraflarını paylaşmak konusunda oldukça hassas olduğu için Lalin ve Leyla’nın kime benzediği oldukça merak ediliyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2024 12:06
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2024 12:06
Kaynak: Hilal Baldemir
Sinem Kobal’ın sır gibi sakladığı kızları ile pozları gündem oldu!

Bir dönemler rol aldığı her projeyle izleyiciyi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Sinem Kobal 2016 yılında Kenan İmirzalıoğlu ile dünyaevine girmişti.

Uzun yıllardır ekranlardan uzak olan Kobal, 2020'de kızı Lalin'i 2022'de ise yine Lalin gibi ekranlardan ve kameralardan uzak tuttuğu Leyla'yı kucağına almıştı.

Uzun yıllardır ekranlardan uzak olan Kobal, şimdilerde sosyal medya gündeme geliyor ve anneliğin tadını çıkarıyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu çiftinin kızları konusunda oldukça hassas olduğu sık sık gündeme gelirken onların yüzlerini de mümkün oldukça kameralardan uzak tutmaya çalışıyorlar. Sinem Kobal, son olarak kızı Lalin ile verdiği pozları Instagram hesabında yayınladı.

Paylaştığı karelerde kızının yüzünü göstermeyen oyuncunun "Yaz" notunu düştüğü paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum geldi.

"ANNEMİ DAHA İYİ ANLIYORUM"

Sinem Kobal daha önce verdiği bir röportajda "Evlat sahibi olmak annemi daha iyi anlamamı sağladı. Çok daha güçlü ve köklenmiş hissediyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.