Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sıla Türkoğlu ‘Yaşayan En Güzel Kadın’ seçildi!

The Netizens Report dergisi tarafından her yıl gerçekleştirilen çeşitli kategorilerdeki oylamalar bu yıl da tamamlandı. Yapılan oylamalar sonucu Kızılcık Şerbet’nin Doğa’sı oyuncu Sıla Türkoğlu ‘Yaşayan En Güzel Kadın’ seçildi. 'Yaşayan en yakışıklı erkek' ise oyuncu Zhang Zhehan seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 13:25
Kaynak: Hilal Baldemir
Sıla Türkoğlu ‘Yaşayan En Güzel Kadın’ seçildi!

Sonuçları yakından takip edilen The Netizens Report dergisinin yaptığı son oylamada 2024 yılının 'Yaşayan en güzel kadını' ve 'Yaşayan en yakışıklı erkeği' belli oldu.

TÜRK OYUNCU YİNE ZİRVEDE

Oylamaya göre, 'Yaşayan en güzel kadın' geçtiğimiz yıl da olduğu gibi Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu seçildi.

Sıla Türkoğlu’nun en güzel kadın seçilmesi sosyal medyada kısa sürede gündem oldu. Bazıları tarafından bu sonuç sevinçle karşılanırken bazı kullanıcılar ise bu sonucun anlamsız olduğunu söyledi.

EN YAKIŞIKLI ZHANG ZHEHAN

'Yaşayan en yakışıklı erkek' olarak ise oyuncu Zhang Zhehan seçildi. Türkiye’de sosyal medya kullanıcıları bu sonuca da anlam veremedi ve birçok kişi aynı fikirde olmadığını yazdı.

En güzel kadın sıralamasında Dilraba Dilmurat, ikinci sırada kendisine yer bulurken son dönemlerde özel hayatıyla gündemden düşmeyen Hande Erçel ise üçüncü sırada yer aldı.

EN YAKIŞIKLI TÜRK ERKEĞİ

Oyuncu Halil İbrahim Ceyhan ise The Netizens Report dergisinin yaptığı oylamada 2024 yılının en yakışıklı Türk erkeği seçildi.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.