Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şeyma Subaşı yine sosyal medyayı salladı! Fotoğrafını gören çıplak sandı

Uzun sürenin ardından Türkiye’ye gelerek Bodrum’da tatil yapan ünlü fenomen Şeyma Subaşı yine paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Şeyma Subaşı yatak pozuyla dikkat çekmeyi başardı. Ünlü fenomenin fotoğraflarına yorum yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2024 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2024 15:27
Kaynak: Hilal Baldemir
Şeyma Subaşı yine sosyal medyayı salladı! Fotoğrafını gören çıplak sandı

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı her yıl olduğu gibi bu yıl da tatilden tatile koşturuyor. Son olarak Bodrum’a gelerek tatiline Türkiye’nin sıcak sularında devam eden güzel fenomen paylaşımlarıyla yine adından söz ettiriyor.

Büyük aşkı Mısırlı ii insanı Mohammed Alsaloussi ile 29 Eylül'de tek celsede boşanan Subaşı son olarak doğum gününde mutfak tezgâhında verdiği pozla gündem olmuştu şimdi ise yatakta sere serpe poz verdi.

"KEYİF ALIYORUM"

"Bu sabah sizlerle paylaşmak için birkaç fotoğraf çektim. Burada kalmaktan gerçekten keyif alıyorum" diyerek kaldığı otelin reklamını yapan Şeyma Subaşı ten rengi sütyen ve beyaz tayt kombiniyle görenleri şaşkına çevirdi.

ÇIPLAK SANDILAR

Şeyma Subaşı'nın pozunu görenler ilk başta fenomeni çıplak sandı. Yorumlarda birçok kişinin bunu belirtmesi üzerine Subaşı2nın pozları kısa sürede gündem oldu.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.