Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’yı bir araya getiren tören! Acun’un sevgilisini kızdıracak kareler

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ve 2018 yılında boşandığı fenomen Şeyma Subaşı’nın kızları Melisa’nın mezuniyet töreninden paylaşılan kareler gündem oldu. Subaşı’nın Instagram hesabından paylaştığı8 aile kareleri kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Birçok kişi Ilıcalı’nın sevgilisinin bu karelere ne tepki vereceğini merak etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2024 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2024 12:46
Kaynak: Hilal Baldemir
Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’yı bir araya getiren tören! Acun’un sevgilisini kızdıracak kareler

Yaptığı her şey olay olan ve hayatı bir hayli merak edilen Şeyma Subaşı’nın küçük kızı Melisa artık büyüdü. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı uzun süre sonra kızlarının mezuniyet töreninde bir araya geldi.

Duygulanıp gözyaşlarına hâkim olamayan Subaşı, dikkat çeken bir Instagram paylaşımına imza attı. Kızı ve Acun Ilıcalı ile birlikte karelerini paylaşan Subaşı, Ilıcalı’nın sevgilisini umursamadı.

"EKSTRA DUYGULARDAN AĞLIYORDUM"

Şeyma Subaşı, eski eşi ve kızıyla paylaştığı fotoğraflarına, "Bizim biricik kızımızın 5’inci sınıf mezuniyeti. Ekstra duygulardan ağlıyordum. Herkese musmutlu, huzurla yaşadığı ömürler diliyorum. Evlatlarımızın musmutlu günlerini gördüğümüz, Allah’ın bizi evlatlarımızla sınamadığı günlerimiz olsun. Herkese tebrikler" notunu düştü.

ÇAĞLA'YA GÖNDERME Mİ?

Uzun zamandır 24 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya ile aşk yaşayan Ilıcalı'yı Subaşı'nın yanında görenler; 'Şimdi Çağla düşünsün', 'Acun'un manitasındaki genişlik', 'Çağla çok tehlikeli bir tablo' yorumlarında bulundu.

Subaşı’nın adeta mutlu aile pozlarını aratmayan paylaşımına kısa sürede binlerce yorum ve beğeni yağdı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.