Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serenay Sarıkaya evinin kapılarını açtı, görenler hayrete düştü!

Attığı her adımla ve yaptığı her paylaşımla gündem olan ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya bir dergiye verdiği röportaj için evinin kapılarını ilk kez açtı. Sarıkaya’nın filmleri aratmayan evindeki ilginç detaylar sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.10.2024 11:03
Haber Güncellenme Tarihi: 04.10.2024 11:05
Kaynak: Hilal Baldemir
Serenay Sarıkaya evinin kapılarını açtı, görenler hayrete düştü!

Yaz aylarının başında genç şarkıcı Mert Demir ile aşk yaşamaya başlayan ve mutlu bir ilişkisi olan Serenay Sarıkaya, yalnızca kariyeriyle değil özel hayatıyla ve şimdi ise iddialı eviyle gündem oldu.

Sarıkaya, yabancı bir dergi için kameralar karşısına geçti, ekibi evinde ağırladı ve birbirinden özel pozlar verdi. Evinin birçok detayını paylaşan Sarıkaya, ilk kez evinin kapılarını açtı.

Çekim sırasında kendisine dair özel detayları da paylaşan Sarıkaya, evini çok sevdiğini ve evde zaman geçirmekten çok hoşlandığını söyledi. Özellikle evinin salonunda bulunan leopar desenli koltuk sosyal medyada gündem oldu.

"EVİM BENİM KABUĞUM"

Serenay Sarıkaya, İstanbul Boğazı'nın Avrupa Yakası'daki sahile kıyısı olan bir semtte bulunan, sığınağı olarak tanımladığı çatı katı dairesiyle ilgili; "Evim benim kabuğum ve kabuğumdayken kendimi güvende hissediyorum." ifadelerini kullandı.

Serenay Sarıkaya'nın evinde en çok dikkat çeken bir diğer detay ise yatak odasının tavanındaki ayna oldu. Sarıkaya'nın evinin tuvaleti de boydan boya aynalarla kaplı. Aynalara özel bir ilgisi olan Sarıkaya bu detayı evin her yerinde kullanmış.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.