Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Serdar Ortaç aracı oldu! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan yeniden barıştı

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil bir küs bir barışık devam eden ilişkisinde son olarak Gülseren Ceylan ile yollarını bir kez daha ayırmıştı. Mehmet Ali Erbil ve 40 yaş küçük sevgilisi Gülseren Ceylan, Serdar Ortaç'ın araya girmesiyle tekrar barıştı.

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2024 11:45
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2024 11:50
Kaynak: Hilal Baldemir
Serdar Ortaç aracı oldu! Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan yeniden barıştı

Uzun süre sağlık sorunlarıyla boğuşan ve şimdilerde Kanal D ekranlarında yayınlanan Turnike yarışmasını sunan ünlü sunucu ve şovmen Mehmet Ali Erbil, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Bir süredir aşk yaşayan ve imam nikahı kıydıkları bilinen 25 yaşındaki Gülseren Ceylan ile Mehmet Ali Erbil, 1 ay önce yollarını ayırdı.

"DERYA TUNA VE SERDAR ORTAÇ NİKAH ŞAHİDİMİZ OLACAK"

Ceylan ile ayrıldıktan kısa bir sonra başka bir fenomen kadınla objektiflere yansıyan Mehmet Ali Erbil, eski sevgilisine bir kez daha geri döndü. Erbil, dün akşam Nagihan Karadere, Serdar Ortaç ve 40 yaş küçük aşkı Gülseren Ceylan ile bir balıkçıda magazin objektiflerine yansıdı.

Mekan çıkışı Muhabir Online'a konuşan ünlü sanatçı, Serdar Ortaç'ın araya girmesiyle sevgilisi Ceylan'la barıştıklarını söyleyerek "Serdar ikimizi de aradı siz birbiriniz olmadan yapamazsınız dedi. Bende dedim ki Gülseren olmadan olmuyor" ifadelerini kullandı. Çiftin yanına gelen Serdar Ortaç da "Evet ben barıştırdım" ifadelerini kullandı. Yanlarındaki Derya Tuna'ya laf atan Erbil, "Nikah şahidimiz Derya abla Serdar olacak" şeklinde konuştu.

NE YAŞANMIŞTI?

Mehmet Ali Erbil ile göz önünde bir ilişki yaşayan geçtiğimiz aylarda evlenme teklifi alan fakat ilişkiye bir küs bir barışık devam eden Gülseren Ceylan, 1 ay önce Instagram hesabından yaptığı açıklamada ayrıldıklarını duyurmuştu. Erbil ile bazı konularda anlaşamadıklarını söyleyen 25 yaşındaki Ceylan "Her şeyi bugüne kadar göz önünde yaşadığımız için açıklama ihtiyacı duyuyorum. Mehmet Ali ile yollarımı ayırdım. Ayrılık sebebi ile ilgili saçma sapan uydurma haberleri yapmayıp umarım bu defa bize saygı duyarsınız, anlaşamadığımız noktalar olduğundan dolayı birbirimize daha çok zarar vermeden yollarımızı ayırdık" demişti.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.