Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Nihal Candan’dan röportaj gecikmedi! Cezaevinde 7 vakit namaz kılıyormuş

Geçtiğimiz yıl kasım ayında cezaevine girdikten sonra 37 kiloya düşen Nihal Candan sağlık sorunları nedeniyle tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edilmişti. Tahliye olduktan sonra soluğu kuaförde alan Nihal Candan, bu kez de verdiği röportajda cezaevinde yaşadıklarını anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2024 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 13.05.2024 13:58
Kaynak: Hilal Baldemir
Nihal Candan’dan röportaj gecikmedi! Cezaevinde 7 vakit namaz kılıyormuş

Sosyal medya fenomenleri Nihal ve Bahar Candan kardeşler, kara para aklama ile dolandırıcılık suçlarından 2023 yılının Kasım ayında hapse girdi.

Kardeş Nihal Candan, cezaevinde çeşitli psikolojik sorunlar yaşamasının akabinde yemek yememeye başlayarak 37 kiloya kadar düşmüştü. Sağlığının cezaevinde kalmaya uygun olmadığına karar verilen Nihal Candan tahliye edilmişti.

Yeme alışkanlığı bozulan Nihal Candan'a 'anoreksiya nevroza' adı verilen hastalık teşhisi konuldu ve doktor raporuyla tutuksuz yargılanmak üzere tahliye edildi.

Tahliye edildikten sonra soluğu kuaförde alan Nihal Candan sosyal medyada çok tepki çekmişti. Fakat ailesinin moral olması için kendisini kuaföre götürdüğünü açıklamıştı. Son olarak ise yaşadıklarını anlatmaya başlayan Nihal Candan, geçtiğimiz gün "Bir Bak Burası Çok Önemli" isimli YouTube programına konuk oldu.

"NAMAZ KILMAYA BAŞLADIM"

Cezaevindeyken namaz kılmaya başladığını söyleyen Candan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Betonlar arasında bildiğimiz tüm meditasyon uygulamalarını yaptık Bahar'la. Günlük tuttuk. Sabah namazını zaten ben kaçırmazdım. Sabah namazı benim için çok değerli. Çünkü onda bir hadis var; "Namaz uykudan hayırlıdır" diye. O benim en sevdiği hadis. Sadece 7 vakit kılmıyordum. 7 vakte cezaevinde çıkardım. Teheccüd ile nafile namazlarıyla. 7 vakit kılıyordum cezaevinde. Biraz daha tasavvuf, Mevlana bilinci aşılamaya çalıştım kız kardeşime, onu öyle uyuttum.

DUDAK DOLGUSU VE BOTOKS GECİKMEDİ

Nihal Candan'ın YouTube kanalındaki son halini görenler ise şaşırdı. Candan'ın hem dudak dolgusu hem de yüzüne botoks yaptırdığı görüldü. Oldukça bakımlı ve neşeli görünen Nihal Candan’ın bu halleri büyük tepki çekti.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.