Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mert Yazıcıoğlu’nun rotası bu kez çok iddialı

Çalkantılı aşk hayatıyla gündemden düşmeyen Mert Yazıcıoğlu rotasını bu kez çok iddialı bir isme çevirdi. Son olarak Dilan Çiçek Deniz ile yaşadığı aşk magazin dünyasına bomba gibi düşerken büyük aşk 5 ay da sona ermişti. Çapkın oyuncu Yazıcıoğlu bu kez rotasını Serenay Sarıkaya’ya çevirdi, Sarıkaya’yı yakın takibe alan Yazıcıoğlu yeni bir aşka yelken açmaya hazırlanıyor

Haber Giriş Tarihi: 13.09.2023 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.09.2023 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Mert Yazıcıoğlu’nun rotası bu kez çok iddialı

Son dönemlerde özel hayatıyla bir hayli gündem olan yakışıklı oyuncu Mert Yazıcıoğlu birkaç ay süren bekarlık hayatına son vermek için bir adım attı.

Mert Yazıcıoğlu Yalova Hayat

Afra Saraçoğlu ile 4 yıllık ilişkisini sansasyonel bir şekilde sonlandırdıktan kısa süre sonra oyuncu Dilan Çiçek Deniz ile yeni bir aşka yelken açan Yazıcıoğlu bu ilişkide de aradığını bulamamış 5 ay sonra Deniz’le yollarını ayırmıştı.

Mert Yazıcıoğlu Yalova Hayat 1

Geçtiğimiz aylarda eski sevgilisi Afra Saraçoğlu ve onun rol arkadaşı Mert Ramazan Demir arasındaki aşkın ifşa olması ile ilgili göndermeli paylaşımlar yapan Yazıcıoğlu adeta ayrılığın nedeni olarak bu aşkı işaret etmişti.

Mert Yazıcıoğlu Yalova Hayat 1

Sosyal medyada kullanıcılar Yazıcıoğlu’nun paylaşımlarını “Afra, Mert’, aldatmış” şeklinde yorumlamıştı. Afra Saraçoğlu bu konuyla ilgili sessizliğini korumuştu.

Mert Yazıcıoğlu Dilan Çiçek Deniz Yalova Hayat

Dilan Çiçek Deniz’den sonra bir süre bekarlığı tercih eden Yazıcıoğlu’nun yeni bir aşkın peşinde olduğu magazin kulislerinde konuşuluyor.

Serenay Sarıkaya  Yalova Hayat

Takvim'in haberine göre; Instagram'dan Serenay Sarıkaya'yı takibe alan Yazıcıoğlu, rotasını güzel oyuncuya çevirdi. Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ise şimdilik takibe karşılık vermedi.

Mert Yazıcıoğlu Serenay Sarıkaya

Yakışıklı oyuncunun ilk hamlesi ise Sarıkaya'yı sosyal medyadan takibe almak oldu. Öte yandan Yazıcıoğlu'nun yakın çevresine Serenay Sarıkaya hakkında övgüler yağdırdığı da gelen iddialar arasında.

Yalova Hayat Serenay Sarıkaya

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.