Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! Nikah tarihi alındı!

Geçtiğimiz haftalarda kendisinden 40 yaş küçük sevgilisine velilik teklifi eden Mehmet Ali Erbil hız kesmeden nikah işlemlerine başladı. 66 yaşındaki şovmen 26 yaşındaki sevgilisine sürpriz bir doğum günü düzenlenmişti ve o gece de evlilik teklifi etmişti. Gülseren Ceylan’dan ‘Evet’ yanıtı alan Erbil büyük bir hızla nikah işlemlerine başladı. Peki Mehmet Ali Erbil ne zaman evleniyor? İşte haberin detayları…

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2023 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2023 11:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle evleniyor! Nikah tarihi alındı!

Son dönemlerde aşk hayatıyla oldukça konuşulan Mehmet Ali Erbil son olarak gönlünü 26 yaşındaki Gülseren Ceylan’a kaptırdı. Dolu dizgin bir aşk yaşayan ikili geçtiğimiz haftalarda bu ilişkiyi evlilik teklifiyle daha ileri taşıdı.

mehmet ali erbil sevgilisiyle evleniyor

Eylül ayında 26. Yaş gününü kutlayan Gülseren Ceylan’a sürpriz bir şekilde evlilik teklifi eden Mehmet Ali Erbil, Ceylan’dan ‘Evet’ yanıtını alınca arayı soğutmadan nikah dairesinin yolunu tuttu.

mehmet ali erbil ne zaman evleniyor

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile Kasım ayında Amerika’da sade bir nikah töreni ile evlenmeye hazırlanıyor.

mehmet ali erbil ve gülseren ceylan

Ünlü şovmen Erbil, aşkını sık sık dile getirmeyi de ihmal etmiyor. Mehmet Ali Erbil sosyal medya hesabından bugün yeni bir paylaşımda bulundu. Sevgilisi Gülseren Ceylan ile bir fotoğrafını paylaşan ünlü şovmen fotoğrafın altına, "Dünyam" emojisini ekledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.