Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisinden ayrıldı! Gülseren Ceylan’ın son isteği bardağı taşırdı!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil geçtiğimiz ay evlilik teklifi ettiği Gülseren Ceylan ile Kasım ayında Amerika’da nikah masasına oturmayı planlıyordu. Ünlü şovmenden şok eden bir hareket geldi. Mehmet Ali Erbil 26 yaşındaki sevgilisinden ayrıldı. Gülseren Ceylan’ın lüks istekleri ikilinin kriz yaşamasına neden oldu. Son olarak düğün hediyesi lüks ev isteyen Ceylan bardağı taşırdı.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2023 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2023 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Mehmet Ali Erbil 40 yaş küçük sevgilisinden ayrıldı! Gülseren Ceylan’ın son isteği bardağı taşırdı!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil genç sevgilisi Gülseren Ceylan ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyordu. İkili arasında şaşırtan bir gelişme yaşandı. İddialara göre Erbil’den düğün hediyesi olarak ev isteyen Gülseren Ceylan aşırı istekleriyle Mali’yi çileden çıkarmış.

mehmet ali erbil sevgilisinden ayrıldı mı

Aralarındaki yaş farkı sebebiyle eleştiri alsalar da kimseyi umursamadan aşklarını dolu dizgin yaşayan ikili etrafa mutluluk pozları veriyordu.

Evlilik teklifinde sevgilisine oldukça pahalı bir yüzük hediye eden Mehmet Ali Erbil bununla da kalmadı Gülseren Ceylan’a bir de spor araba hediye etti.

mehmet ali erbil gülseren ceylan araba

Bunlarla yetinmeyen Gülseren Ceylan son olarak Erbil’den hediye olarak ev isteyince bardağı taşıran son damla oldu.

Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre ünlü sunucu ve oyuncu Mehmet Ali Erbil ve evlilik hazırlıkları yaptığı Gülseren Ceylan iddialara göre ayrıldı.

Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil ile yaşıt olan 26 yaşındaki Gülseren Ceylan telefonla bağlandığı bir canlı yayında "Durumun parayla ilgisi yok. Ben onun yanında çok mutluyum. Hayatımda hiç mutlu olmadığım kadar mutluyum kimsenin ne dediği de umurumda değil" şeklinde konuşmuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.