Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kurban Bayramı’nın kazananı şarkıcılar olacak! Milyon liralar havada uçuşuyor

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala ünlülerin konser rotaları ve alacakları sahne ücretleri belli oldu. Her yıl olduğu gibi bu yıl da otellerin rezervasyonları dolarken hangi şarkıcının hangi otelde sahne alacağı merak konusu oldu. Oteller hazırlıklarını tamamlarken, bayram tatilinin ise 9 gün olması bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2024 11:22
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2024 11:22
Kaynak: Hilal Baldemir
Kurban Bayramı’nın kazananı şarkıcılar olacak! Milyon liralar havada uçuşuyor

Bu yıl 16 Haziran Pazar günü başlayacak olan Kurban Bayramı öncesi oteller hazırlıklarını yaparken vatandaşlarda bayram tatilinin 9 gün olup olmayacağını merak ediyor.

MİLYONLAR HAVA UÇUŞUYOR

Bugün yapılacak olan kabine toplantısı sonrası bayram tatilinin süresinin netleşmesi beklenirken şimdiden tatil planı yapanlarda otellerinde sahne alacak isimleri merak ediyor.

Kurban Bayramı boyunca çeşitli mekânlarda sahne alacak olan ünlü isimler, milyonları da cebe indirecek.

Ebru Gündeş'ten Gülşen'e ve Hadise'ye kadar birçok ismin sahnesine seyirci olmak isteyenlerin ise cebinden en az 50 bin liraya yakın bir paranın çıkması gerekiyor.

Her ismin sahne fiyatı ise değişiklik gösteriyor. Bazılarını izlemek için 50, bazılarını izlemek için ise 30 bin lirayı gözden çıkarmak gerekiyor.

ANTALYA’DA ÜNLÜLER GEÇİDİ

Kurban Bayramı'nda Antalya’nın Kemer ilçesinde Göynük'teki otellerde Serdar Ortaç, Melek Mosso ve Berkay sahne alırken, Tekirova'daki otellerde Ferhat Göçer, Gökhan Tepe, Oğuzhan Koç, Ayta Sözeri, Derya Uluğ, Kiriş'teki otellerde Cinema Scoppa, Malambo, Inna, Dolls by Rapid ve Pop Corn Circus, Çamyuva'daki otellerde ise Burcu Güneş, Ece Seçkin ve Erkan Güleryüz sahne alacak.

Lara-Kundu'daki otellerde Bülent Serttaş, Şevval Sam, Ömür Gedik, Ege, Kafadar, Elif Buse Doğan, Selen Beytekin ve İnna konserleri müzikseverler ile buluşacak.

Manavgat ilçesinde Side'de bulunan otellerde Işın Karaca, Rubato, Volkan Konak, Pamela, Selen Beytekin, Oğuzhan Koç, Ziynet Sali, Sakiler ve İnna, Kumköy'deki otellerde ise Öykü Gürman, Mimoza Mehmet ve Fettah Can sahneye çıkacak.

HADİSE'DEN MISIR SAHNESİ, PEKKAN İSE İZMİR'DE OLACAK

Mısır Şarm El-Şeyh'de 17 Haziran yani bayramın ikinci günü Hadise sahneye çıkacak. Ajda Pekkan ise İzmir'de yalnızca bayramın dördüncü günü konser verecek.

Diğer illerdeki konserler ise şöyle:

"Aydın Didim'de Bülent Serttaş, Erdinç Erişmiş, Ayhan Sicimoğlu. Mersin'de Öykü Gürman, Silifke'de Seda İnan, Savaş Korkmaz, Yılmaz Morgül, Sevda Hummadi. Afyon ve Sapanca'da Deha Bilimlier ve Selen Servi. Yalova'da Ekin Uzunlar, Sakiler ve Hüsnü Şenlendirici."

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.