Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Kimse hamile olduğuna inanmıyor! Zeynep Demirel’in fit hamileliği gündem oldu

Fenerbahçe’nin efsane kalecisi Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel 3. çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor. Günlük yaşamından sporu eksik etmeyen Zeynep Demirel’i görenler hamile olduğuna inanamıyor. Demirel’in fit hali mankenlere taş çıkarıyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2024 15:30
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2024 15:34
Kaynak: Hilal Baldemir
Kimse hamile olduğuna inanmıyor! Zeynep Demirel’in fit hamileliği gündem oldu

Yaz aylarının başında boşanacaklarına dair haberler çıkan Volkan Demirel ve Zeynep Demirel çifti boşanma iddialarını kesin bir dille yalanladıktan sonra bir de 3. çocuğun müjdesini verdi.

Üçünce kez anne olmaya hazırlanan Zeynep Demirel belirginleşmeye başlayan karnıyla pozlar verdi. Sosyal medyada paylaştığı kareleri gündem olan Demirel, hamileliğinin ilk haftalarında yaşadıklarını anlattı.

"VERDİĞİM 4 KİLOYLU +3'LE GERİ ALDIM"

Instagram hesabından yayınladığı videoyla hamilelik sürecini takipçileriyle paylaşacağını duyuran Zeynep Demirel, "Bir hamilelik günlüğü başlatıyorum kendime hamişleri çemberime davet ediyorum tüm süreci beraber paylaşalım. 15. haftaya giriş yaptım. Her hamileliğimde bana hayatı zehir eden bulantılarım son iki-üç haftadır bitti. İlk 3 ay verdiğim 4 kiloyu son 3 haftada +3'le geri aldım. İlk hamileliğinde 30 kiloya yakın, 2.sinde 25 kiloya yakın kilo alan birisi olarak bu defa hedefim normal kilo almak (doktorların tavsiyesi 12-15 kg) Ama diyet zaten yapabilen biri değilim, iştahımda maşallah bir açıldı pir açıldı. Mecbur hareket ve spora devam. Bu defa fazla kilo almak istemememin sebebi fazla kilonun son aylar çok kemik ağrısı yapması ve ne anneye ne de bebeğe bir yararı olmaması… Devamı gelecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.