Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Karsu düğününde nazara geldi! Önce arabası bozuldu sonra yere düştü

Hollanda’da büyüyen ünlü şarkıcı Karsu Dönmez, yine büyüdüğü ülkede tanıştığı sevgilisi Mike Schrama ile görkemli bir düğünle hayatını birleştirdi. Güzel şarkıcı Karsu, adeta nazara geldi, düğün günü birkaç talihsiz olay yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 02.08.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 02.08.2024 15:13
Kaynak: Hilal Baldemir
Karsu düğününde nazara geldi! Önce arabası bozuldu sonra yere düştü

Uzun yıllardır Hollandalı Mike Schrama ile aşk yaşayan şarkıcı Karsu Dönmez, büyük aşkıyla sonunda evlendi. Sosyal medya hesabından düğününden birçok renkli kareyi paylaşan Karsu, yaşadığı talihsiz ve komik anları paylaşmayı da ihmal etmedi.

GELİN ARABASI BOZULDU

Geleneklerine her zaman önem verdiğini söyleyen Ve babasının evinden davul ve zurna eşliğinde çıkan Karsu, eşiyle klasik bir araca binerek düğün mekanına gitmeye çalıştı fakat çiftin aracı yolda bozuldu. O anları gülerek atlatmayı tercih eden ikili, araç tamir edilince düğün mekanına doğru devam etti.

İÇKİ ŞİŞESİ YÜZÜNDEN DÜŞTÜ

Karsu, düğün günü nazara geldi desek yerdir. Çiçeklerle dolu masalsı bir bahçede evlenmeyi tercih eden Karsu, sevenleriyle eğlenirken içki şişesi açmak istedi ancak şişenin tıpası bir anda fırlayınca gelinliğin azizliğine uğrayarak yere düştü.

Eşinin yardımıyla gülerek yerinden hızla kalkan Karsu, iyi olduğunu söyleyerek ara vermeden eğlenmeye devam etti. Karsu, düştüğü anları da nazar boncuğu emojisiyle Instagram hesabından sevenleriyle paylaştı.

Karsu’nun bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni alırken takipçileri paylaşımın altına “Bunlar hep nazar” yorumları yapmayı ihmal etmedi.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.