Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İrem Derici’den saç baş kavga

Ünlü şarkıcı İrem Derici geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda bir klinikte karşılaştığı sosyetik isim Sevda Dedeman ile önce sözlü ardından fiziksel temaslı bir kavga çıktı. İkiliyi ayırmak isteyen klinik sekreteri yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. İşte şarkıcı İrem Derici'yi karakolluk eden kavganın ayrıntıları...

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2023 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2023 14:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
İrem Derici’den saç baş kavga

Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre Şarkıcı İrem Derici ile merhum Murat Dedeman'ın eşi Sevda Dedeman'ın, geçen hafta Nişantaşı'daki bir klinikte birbirlerine girdikleri ve tartışmanın fiziksel şiddet boyutuna vardığı öğrenildi

İddiaya göre Nişantaşı’ndaki bir kliniğe giden İrem Derici bekleme alanındayken kliniğe Sevda Dedeman geliyor. İkilinin arasında bilinmeyen bir sebepten sözlü tartışma başlıyor, ardından bu tartışma fiziksel boyutlara varıyor. Kliniğin sekreteri araya girip ikiliyi ayırmaya çalışıyor. Ancak kafasına saksı isabet eden sekreter hastaneye kaldırılarak bir gün müşahede altında tutuluyor.

İkilinin kavgasının oldukça şiddetli olduğu ve kliniği birbirine kattıkları edinilen bilgiler arasında.

Geçtiğimiz günlerde Atakan Işıktutan ile 8 aylık ilişkisini iş yoğunluğundan dolayı sonlandırdığını duyuran Derici’nin sinirlerinin gergin olduğu öğrenildi.

İkilinin kavganın ardından Teşvikiye Karakolu'na giderek birbirlerinden şikayetçi olduğu ama işlemler sürerken barıştığı öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.