Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

İddialı sözlerin kadını Hadise’den olay açıklama! Parası olmayan erkekle olmaz

Son dönemlerde adeta gündemin bir numaralı ismi olan şarkıcı Hadise, yine olay bir açıklamaya imza attı. Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yapan Hadise, "Maddi gücü olmayan erkek hayatıma giremez" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2024 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2024 12:04
Kaynak: Hilal Baldemir
İddialı sözlerin kadını Hadise’den olay açıklama! Parası olmayan erkekle olmaz

Sahne kıyafetleriyle her seferinde gündem olan ve eleştirenlere inat tarzından ödün vermeyen Hadise, geçtiğimiz hafta yaz sezonunu Bodrum’da açmıştı. Ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in doğum gününe katılan Hadise, Bürsin ile samimi pozlarını paylaşmış ve aşk iddialarına kapı aralamıştı.

Ünlü şarkıcı, bu defa konuk olduğu Kaan Ölker’in “Popcast” programında yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Özel hayatıyla ilgili samimi açıklamalar yapan ünlü şarkıcı, evliliğe yeniden sıcak baktığını ancak hayatına girecek erkeğin maddi gücünün olması gerektiğini söyledi.

"AŞKI ÇOK SEVİYORUM"

Uzun zamandır yalnız olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, "Hayatımda uzun zamandır ilk kez kendimi çok iyi hissediyorum. Hayatımda da uzun zamandır yalnızım. Yani aşk çok sevdiğim bir şey ama şu an hayatımda kimse yok."

"EVLENİRİM, SONRA YİNE BOŞANIRIM"

Bana 'aşk kadını Hadise' diyorlar. Ben göz önünde bir insanım. İnanırım! 'Tekrar evlenir miyim?' evet!, 'tekrar boşanabilir misin?' ona da 'evet' cevabını verebilirim!"

Son dönemlerde kadın - erkek ilişkilerinde ekonomik durumların tartışmalara yol açmasına ilişkin de Hadise’ye fikri soruldu.

"BİR KEZ ÖDERİM"

Ünlü isim, “İlişkilerimde ödediğim tatiller olmuştur. Ama bir kez öderim. Erkek dürüst olacak, benim durumum yok şu an yarı yarıya yapalım dese ne güzel!

"TAŞIYABİLECEKSEN GEL.”

Ama erkeğin maddi gücü önemli. Maddi gücü yoksa 'neyine güvenip, bana yaklaşıyorsun' diye sorarım ben. ‘Kendine güvenen şöyle gelsin’ diye bir paylaşım da yapmıştım. Bu kadını her şeyiyle taşıyabileceksen gel.”

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.