Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Icardi’nin eşinden olay yaratan paylaşım! Wanda Nara’dan çıplak poz

Sık sık sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündem olan hatta kimi zaman tepki toplayan Wanda Nara, bu kez bambaşka bir skandala imza attı. +18 içeriklerin yer aldığı bir internet sitesiyle çalışacağını söyleyen Wanda Nara, sosyal medyada gündem oldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2024 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2024 16:08
Kaynak: Sabah
Icardi’nin eşinden olay yaratan paylaşım! Wanda Nara’dan çıplak poz

Birlikte yaptıkları paylaşımlarla sürekli gündem olan Galatasaray’ın yıldız ismi Mauro Icardi ve eşi Wanda Nara çoğu zaman Türkiye’de hoş karşılanmadığı düşünülen görüntüler yayınlamakla tepki çekiyorlar.

Sık sık oldukça iddialı ve dekolteli paylaşımlar yapan Wanda Nara son olarak +18 içeriklerin yer aldığı bir internet sitesinde paylaşım yapacağını söylemişti. Nara söz konusu sitede aktif olmaya başladı. Dün hesap açan ünlü isim paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Daha önce birlikte reklam filminde ve klipte rol alan 5 çocuk sahibi çiftten Nara, +18 yayınlar yapan bir siteyle iş anlaşması yaptı. Nara'nın hesabına eklediği fotoğraflar ise kısa sürede dikkat çekti.

OLAY YARATAN FOTOĞRAF

Profil fotoğrafına yüzünün görüldüğü sıradan bir kare koyan Wanda Nara, kapak fotoğrafına ise tamamen çıplak olduğu bir pozunu ekledi. Nara’nın bu fotoğrafı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Birçok kullanıcı Nara’nın bu kararına tepki gösterirken Icardi’nin bu konuyu nasıl yorumladığını merak etti.

Kaynak: Sabah

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.