Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Icardi kredi kartlarını bloke etmişti! Wanda Nara’nın avukatından olay sözler

Ayrılma aşamasında olan Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ve Wanda Nara cephesinde sular durulmuyor. Uzun yıllardır devam eden birlikteliklerini noktalama kararı alan Icardi ve Wanda Nara’nın arasında çekişmeli bir süreç ilerliyor. Nara’nın kredi kartlarını bloke eden Icardi için avukattan zehir zemberek sözler geldi.

Haber Giriş Tarihi: 09.08.2024 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 09.08.2024 12:23
Kaynak: Hilal Baldemir
Icardi kredi kartlarını bloke etmişti! Wanda Nara’nın avukatından olay sözler

Geçtiğimiz haftalarda ayrılma kararını duyuran Wanda Nara, eşi Icardi’yi büyük bir üzüntüye sürüklerken kendisi ise soluğu tatilde almıştı. Icardi’nin antrenmanlardaki mutsuz hali dikkat çekerken, Nara ise masaj yaptırdığı anlarını sosyal medyada paylaşmıştı.

Geçtiğimiz hafta ise bir anda Instagram hesabında Nara’nın müstehcen sayılacak bir paylaşımını kendi hesabında paylaşan Icardi, ‘barıştılar mı?’ sorularını akıllara getirdi. Fakat daha sonra ikilinin barışmadığı ortaya çıktı.

Mauro Icardi ve Wanda Nara'nın inişli çıkışlı ilişkisi uzun zamandır gündemdeyken, boşanma kararını alan Wanda Nara Icardi’den hiç beklemediği bir darbe yedi.

“Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internetteki gerçek olmayan şeyleri görmem gerekiyor. Ama bunu kabul ediyorum çünkü bu, kötülüğün ve kim olduğumun bir parçası. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz" diyen Wanda Nara için Icardi'den hiç beklenmedik bir hamle geldi.

Arjantinli gazeteci Majo Martino'nun haberine göre; Mauro Icardi, kendisinden boşanan eşi Wanda Nara'ya ait tüm kredi kartlarını bloke ettirdi.

WANDA NARA'NIN AVUKATI: 50 YILDIR ERKEKLER...

Wanda Nara'nın avukatı Ana Rosenfeld ise katıldığı bir programda konuyla ilgili "Burada yalan yok, tam tersi. Bunlar gerçekler, tabii ki dünya döndükçe gerçek olan gerçekler. Bu bilginin nereden duyulduğunu bilmiyorum. Erkekler bunu genellikle zorlayıcı bir önlem olarak kullanıyor" ifadelerini kullandı.

Wanda Nara’nın avukatı devamında ise "50 yıldır erkeklerin ilk yaptığı şey kredi kartını kapatmak ya da küçük çocuklarıyla ilgili yükümlülüklerini yerine getirmemek olur" ifadelerini kullandı.


 

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.