Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Her yaptığıyla gündem oluyor! Merve Boluğur, başını örttü türbeye gitti

Bir dönemler en çok izlenen dizi projelerinde rol alan ve güzelliğiyle sık sık gündem olan Merve Boluğur, son yıllarda başarısız olan ilişkileri ve ilginç açıklamalarıyla sık sık gündem oluyor. Güzel oyuncu son paylaşımı ile yine sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2024 13:32
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2024 13:35
Kaynak: Hilal Baldemir
Her yaptığıyla gündem oluyor! Merve Boluğur, başını örttü türbeye gitti

Aşk hayatıyla dillerden düşmeyen ve erkekler ile ilgili yaptığı açıklamalarla gündem olan Merve Boluğur, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da dillerden düşmüyor.

2015 yılında şarkıcı Murat Dalkılıç ile nikah masasına oturan fakat 2017 yılında boşanan Boluğur, bu ayrılığın ardından uzun süre kabuğuna çekilmiş ve ekranlardan uzak bir hayat yaşamıştı. 

Daha sonra ise ortaya çıkarak yaptığı açıklamalar ve farklı tavırlarıyla herkesi şaşırtmıştı. 2022 yılında ise ani bir kararla DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturmuş ve bu evliliği de sadece 53 gün sürmüştü.

Özel hayatıyla ve yaptığı açıklamalarla sürekli sosyal medyanın gündeminde olan güzel oyuncu bu kez de son paylaşımı ile gündem olmayı başardı.

TÜRBEYE GİDİP DUA ETTİ

Merve Boluğur, başını örtüp dua etmek için Yahya Efendi Türbesi'ne gitti. O karesini “bugün yaydığı enerji ve manevi olarak çok güçlü olduğuna inandığım bir yerdeydik... İnanılmaz huzur hissettik. Allah dualarımıza icabet etsin inşallah” notu ile paylaştı.

Boluğur’un bu karesi sosyal medyada kısa sürede yayılarak gündem oldu. Sosyal medyada Boluğur'a 'başörtüsü çok yakışmış', 'çok sempatik ve çok doğal biri', 'tesettür yakışmış tamamen mi kapansanız' gibi yorumlar yapıldı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.