Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hande Erçel ve Hakan Sabancı’dan aşk dolu poz!

Son dönemlerde ilişkileriyle oldukça konuşulan ve merak edilen çiftlerden biri olan Hande Erçel ve Hakan Sabancı çiftinden yeni kara geldi. Paylaştıkları her fotoğraf olay olan çift yeni bir fotoğraf karelerini takipçileriyle paylaştılar. İşte o çok konuşulan fotoğraf karesi…

Haber Giriş Tarihi: 24.09.2023 00:05
Haber Güncellenme Tarihi: 24.09.2023 00:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Hande Erçel ve Hakan Sabancı’dan aşk dolu poz!

Son günlerde yeni dizisi Bambaşka Biri’nde gösterdiği performansıyla eleştirilerin odağına yerleşen Hande Erçel, aşk hayatıyla da adından sıkça söz ettiriyor. Hakan Sabancı ile ilişkilerinin kısa süreceği düşünülen çift uzun süredir gayet mutlu ve keyifli bir birliktelik içerisinde. 
Hande Erçel Hakan SabancıUzun süredir aşk yaşayan çift yaz tatili boyunca da birlikte bol bol tatil yaptı ve bu tatillerden bazı karelerini takipçileriyle paylaştılar. 
Hande Erçel Hakan Sabancı 2İlişkilerini gözlerden uzak ve çok konuşmadan yaşamayı tercih eden çift ara ara yaptıkları paylaşımlarla odak noktası olması başarıyor. 

Çiftin yeni paylaştığı karesi adeta aşklarının bir kanıtı niteliğindeydi. Birçok kişinin favorisi olan çift, siyah-beyaz karesiyle yorum yağmuruna tutuldu. 
Hande Erçel Hakan Sabancı 1Erçel'e "Yılın aşkta kazananı" şeklinde yorumlar gelirken, Hakan Sabancı için ise "Bu defa evlenecek galiba" şeklinde yorum yapıldı. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.