Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hande Erçel bikinisi ve kusursuz fiziğiyle şov yaptı! Sosyal medyayı salladı

Yaz boyunca hem çalışan hem de sık sık tatil yapan Hande Erçel sevgilisi Hakan Sabancı ile çıktığı Mykonos tatilinden bikinili paylaşımlar yapmayı da ihmal etmedi. Kusursuz fiziğiyle sık sık konuşulan Erçel’in bu pozlarına beğeni ve yorum yağdı.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 12:26
Kaynak: Hilal Baldemir
Hande Erçel bikinisi ve kusursuz fiziğiyle şov yaptı! Sosyal medyayı salladı

Yer aldığı projelerle ve güzelliğiyle Türkiye’nin öne çıkan oyuncularından biri olan Hande Erçel, sosyal medyayı da en aktif kullanan ünlü isimlerden biri.

Özellikle sosyetenin ünlü ismi Hakan Sabancı ile ilişkisinden sonra magazin manşetlerinden düşmeyen Erçel, şu sıralar sevgilisiyle yazın tadını Mykonos’ta çıkarıyor. Buradan paylaştığı fotoğraflarla Erçel, sosyal medyanın en çok konuşulan ismi oldu.

Ünlü oyuncu Barış Arduç ile partner olarak yer alacağı Rüzgara Bırak filminin çekimlerinin tamamlanmasının ardından sevgilisi ve ailesiyle tatile çıkan Erçel, son paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti.

Türkiye’de Instagram’da en fazla takipçisi bulunan kadın olan ve özellikle yurt dışında da oldukça sevilen ve takip edilen Erçel’in Ablası, eniştesi ve sevgilisi ile çıktığı Yunanistan tatilinden mavi bikinisiyle paylaştığı kareler sevenlerini adeta büyüledi.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.