Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hamileliğini yeni duyurmuştu! Neslihan Atagül o dizi projesinden eşi yüzünden mi ayrıldı?

Önceki gün hamilelik haberini sosyal medya hesabından duyuran ünlü oyuncu Neslihan Atagül’ün yeni bir dizi projesi için sete çıkmaya hazırlandığı öğrenildi. Atagül’ün diziden ayrılmasını eşi Kadir Doğulu’nun istediği iddia edildi.

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2024 11:11
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2024 11:11
Kaynak: Hilal Baldemir
Hamileliğini yeni duyurmuştu! Neslihan Atagül o dizi projesinden eşi yüzünden mi ayrıldı?

Uzun yıllar önce Yaprak Dökümü dizisinde hayat verdiği Deniz karakteri ile kariyerine adım atan ve birçok başarılı projede başrol oynayan ünlü oyuncu Neslihan Atagül, önceki gün hamilelik haberini duyurarak sevenlerini heyecanlandırmıştı.

Geçtiğimiz yıl 2016’da nikâh masasına oturduğu eşi Kadir Doğulu tarafından ihanete uğradığı yönünde haberler çıkan Atagül, bu haberlere aldırış etmemiş eşiyle mutluluk pozları vermeye devam etmişti.

Uzun süre ekranlardan uzak kaldıktan sonra geçtiğimiz yıl eşi Kadir Doğulu ile başrollerini paylaştığı Gecenin Ucunda dizisinde rol alan Atagül, şimdilerde NOW’da yayınlanması beklenen “İşgal Günlerinde Aşk” projesinde rol alacaktı.

Atagül’ün hayranları diziyi büyük bir merakla beklerken partner olarak ise Kıvanç Tatlıtuğ ile anlaşıldığı öğrenilmişti.

İki ünlü oyuncunun birlikte ilk projeleri olması beklenirken hamilelik haberini duyuran Atagül’ün projeden çekildiği öğrenildi.

Fakat bazı kaynaklarda iddia edilene göre Atagül’ün eşi Kadir Doğulu’nun bu projeyi onaylamadığı ve eşinin projeden çekilmesini istediği konuşuluyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Atagül’ün sürpriz bebek haberi diziye çekimler başlamadan veda etmesine neden oldu. Şimdi diziye yeni bir kadın başrol aranacak.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.