Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hadise’nin merdiven pozları “çıplak mı?” dedirtti

Magazin dünyası güzel şarkıcı Hadise’nin ardı ardına paylaştığı merdiven pozlarını konuşuyor. Mehmet Dinçler ile 5 ay süren evliliğinin ardından kalbini aşka kapatan Hadise son dönemlerde seksi vücuduyla verdiği pozlarla herkesi kendine hayran bırakıyor. Ünlü şarkıcı İnstagram hesabında paylaştığı son fotoğraflarla olay oldu görenler şarkıcıyı çıplak zannetti

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2023 15:25
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2023 15:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Hadise’nin merdiven pozları “çıplak mı?” dedirtti

Son dönemlerde özel hayatını geri planda tutan ve kariyerine odaklanan Hadise, rapçi Murda ile çıkardığı single’la yine müzik listelerini alt üst etti.

2022 yılında iş adamı Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturan Hadise’nin büyük ve tutkulu aşkı evliliğin ardından kısa sürmüştü. Evliliğin ardından kısa sürede sorun yaşamaya başlayan çift 5 aylık evliliklerini sonlandırmıştı. Ünlü çiftin saman alevi gibi olan 5 aylık evliliği, Beykoz Adliyesi'nde görülen davada tek celsede bitmişti.

İddialara göre o dönemde Dinçerler’in ünlü şarkıcının özgürlüğünü kısıtladığı hatta sahne kostümlerine müdahale ettiği evliliğin bu nedenle çatırdamaya başladığı konuşulmuştu.

Ayrılık sürecinde çok konuşulan ünlü çiftin yeniden barıştıkları iddia edildi. Mehmet Dinçerler ile 5 ay evli kaldıktan sonra boşanan Hadise, hakkında çıkan iddialarla ilgili açıklama yapmıştı.

2.Sayfa'nın haberine göre; Hadise'nin Mehmet Dinçerler ile bir araya gelmesinin asla mümkün olmadığı belirtildi.

Son günlerde İnstagram paylaşımlarıyla dillerden düşmeyen Hadise yine yaptı yapacağını. Hadise paylaştığı fotoğrafların bazılarına öyle bir durdu ki görenler ünlü şarkıcıyı çıplak sandı.

İddialı pozları her zaman seven Hadise’nin son pozları da yine hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Ünlü şarkıcının instgaramda 14,5 milyon takipçisi var.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.