Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hadise imkansız dediği aşkına geri mi döndü?

Hadise’nin tatilden yaptığı son paylaşım magazin gündemine bomba gibi düştü. Kalp emojisi taşıyan karedeki bir detay dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı. Ünlü popçunun paylaşımı, akıllara büyük aşkı Mehmet Dinçerler’i getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 14.09.2023 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 14.09.2023 14:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Hadise imkansız dediği aşkına geri mi döndü?

Ünlü şarkıcı Hadise’nin yaklaşık 1 yıl aşk yaşadıktan sonra nişanlandığı ve 2 ay sonra da dünya evine girdiği iş insanı Mehmet Dinçerler ile rüya gibi başlayan evliliği 5 gibi kısa bir sürede sona ermişti.

Hadise ve Mehmet Dinçerler

Sessiz sedasız nikâh masasına oturan ikilinin mutluluğu uzun soluklu olmamıştı. Ayrılık kararı ile günlerce manşetlerden inmeyen ünlü çift, beş ay süren evliliklerini 1 Ekim 2022'de tek celsede bitirmişti.

Hadise ve Mehmet Dinçerler 1

Mehmet Dinçerler ile biten evliliğinin ardından kendini işini veren Hadise bir süredir tatildeydi. Hadise, 14.5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından gezdiği yerleri paylaşmayı ihmal etmiyor. Ünlü şarkıcının, kalp emojisi de eklediği son fotoğrafındaki detay dikkatli takipçilerin gözünden kaçmadı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler 2

Özel hayatıyla magazin gündeminden düşmeyen 37 yaşındaki popçunun karşısında oturan kişinin giydiği çizgili gömleğin aynısı, daha önce eski eşi Mehmet Dinçerler'in üzerinde görülmüştü.

Hadise ve Mehmet Dinçerler 4

Dinçerlerin, 2019 yılında Instagram hesabında yaptığı bir paylaşımda üzerinde olan gömleğin, Hadise’nin kalp emojisi koyarak paylaştığı fotoğraftaki gizemli kişinin göleğiyle aynı olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Hadise ve Mehmet Dinçerler 4

Bu paylaşımın ardından yeniden gündeme gelen Hadise ve Mehmet Dinçerler aşkı magazin gündemini bir süre daha meşgul edecek gibi görünüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.