Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Hadise’den gündeme damga vuracak açıklamalar! “Kendine güvenen gelsin”

Son dönemlerde özel hayatıyla ve yaptığı reklam anlaşmalarıyla gündeme gelen ünlü şarkıcı Hadise, dün katıldığı bir lansmanda hayatında kimsenin olmadığını söyledi. Basın mensuplarına konuşan Hadise iddialı açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2024 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2024 11:55
Kaynak: Hilal Baldemir
Hadise’den gündeme damga vuracak açıklamalar! “Kendine güvenen gelsin”

Sahne şovları, kostümleri ve aşk hayatıyla sık sık gündem olan şarkıcı Hadise, önceki gün, reklam yüzü olduğu otomobil markasının lansmanında boy gösterdi.

"HER AŞK İYİ GELMİYOR MAALESEF"

Samimi açıklamalarda bulunurken hayatında kimsenin olmadığını söyleyen Hadise, "Her aşk iyi gelmiyor maalesef. Partneriniz size her konuda destek oluyorsa, o aşk gerçek ve değerlidir. Ben böyle bir aşk için savaşırım ama böyle bir aşk yoksa da anında bırakırım." dedi.

Şarkıcı "Hayatımda kimse yok. Kendimle çok mutlu olduğum bir dönemdeyim. Ciddi ilişkilerimden biri zaten pandemi zamanıydı, biri de pandemiden hemen sonraydı. Aşk için konserleri ve işlerimi bırakma durumum olmadı.” şeklinde bir açıklama yaptı.

Kendi için aşk dileyen Hadise, "Ben güçlü bir kadınım ama aşk başka bir konu. Ben aşk kadınıyım, artık bana gerçek anlamda iyi gelen biri ile aşk yaşamak istiyorum. İnşallah düzgün biri olur hayatımda. Sadece aşk olsun diye birini istemiyorum.

"KENDİNE GÜVENEN ŞÖYLE GELSİN"

Belki de bu yüzden uzun zamandır yalnızım. Sıla’nın bir şarkısında dediği gibi: Kendine güvenen şöyle gelsin." diyerek samimi açıklamalarını bitirdi.

Hadise, büyük bir aşk yaşayarak 2022’de evlendiği iş insanı Mehmet Dinçerler ile sadece 5 ay evli kaldı. Tek celsede boşanan çift konuya ilişkin hiçbir açıklama yapmadı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.