Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gizli saklı evlenen çift kırmızı halıda! Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı Cannes’da

Son günlerin en çok konuşulan ismi olan güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, sevgilisi futbolcu Yusuf Yazıcı ile sessiz sedasız nikah masasına oturmuştu. Evlendiğini sosyal medyada soyadını değiştirerek duyuran güzel oyuncu herkesi şaşkına çevirmişti. Ünlü çift nikahtan sonra ilk kez Cannes Film Festivali’nde ortaya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2024 12:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2024 12:12
Kaynak: Hilal Baldemir
Gizli saklı evlenen çift kırmızı halıda! Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı Cannes’da

Güzelliği tescilli olan ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk dünyaca ünlü futbolcu Yusuf Yazıcı ile aşk yaşıyordu. Öyle ki güzel oyuncu aşkından ayrı kalamayıp Fransa’ya sevgilisinin yanına taşınmıştı.

Geçtiğimiz haftalarda Yusuf Yazıcı, sürpriz bir şekilde yıldırım nikahı kıyıp dünyaevine giren Melisa Aslı Pamuk'un sosyal medya hesabında soyadını değiştirmesi takipçilerinin gözünden kaçmadı.

ARTIK ‘YAZICI’ OLDU

Sosyal medya platformu İnstagram’da soyadını ‘Melisa Aslı Yazıcı’ olarak değiştiren güzel oyuncu evliliği bu şekilde duyurmuştu.

CANNES'DA BOY GÖSTERDİ

Taze çift geçtiğimiz günlerde nikâhta çekilen karelerini takipçileriyle paylaştıktan sonra şimdi de soluğu Cannes'da aldı. Fransa'nın Cannes kentinde bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katılan Melisa Aslı Pamuk, paylaştığı karelerle sosyal medyada gündem oldu.

SADELİĞİN ŞIKLIĞI

Kırmızı halı için tercih ettiği siyah uzun ve sade elbisesini abartılı ve ışıltılı takılarla tamamlayan güzel oyuncunun bu hali büyük beğeni topladı.

Hatta öyle ki birçok kullanıcı tarafından, Türkiye’den festivale katılan kadın ünlüler arasından en çok beğenilen isim oldu.

Güzel oyuncunun sosyal medya hesabından paylaştığı kareler kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.