Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Gigi Hadid kızı ile tatil anlarını paylaştı! O kural yine değişmedi

Dünyaca ünlü markaların peşinden koştuğu ünlü model Gigi Hadid 6 yıl birliktelik yaşadığı ünlü şarkıcı Zayn Malik ile 2021 yılında yollarını ayırmıştı. Çiftin ayrılmasında Hadid’in annesi Yolanda Hadid’in etkili olduğu iddia edilirken çiftin kızları Khai bile ayrılığı engelleyemedi. Hadid sosyal medya hesabından kızıyla tatil karelerini paylaştı ve milyonlarca beğeni aldı.

Haber Giriş Tarihi: 24.08.2024 14:28
Haber Güncellenme Tarihi: 24.08.2024 14:31
Kaynak: Hilal Baldemir
Gigi Hadid kızı ile tatil anlarını paylaştı! O kural yine değişmedi

Birçok kişinin hayran olduğu bir aşk yaşayan ünlü model Gigi Hadid ve ünlü şarkıcı Zayn Malik kızladı Khai’yi 2020 yılında kucaklarına almıştı. Fakat 2021 yılında Yolanda Hadid ve Zayn Malik arasında bir sorun yaşanması üzerine sevilen çift yollarını ayırmıştı.

Gigi hadid ve kızı

Eylül 2020'de dünyaya gelen kızları Khai'nin yüzünü göstermeyi tercih etmeyen eski çift, kızlarını yüzünü göstermeden paylaşıyordu. 

Khai malik

Gigi Hadid ise yine kızıyla geçirdiği yaz tatilinde çekilen fotoğrafları 77.5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabında paylaştı. Doğduğu günden bu yana kızlarının yüzünü göstermeyi tercih etmeyen çift yakın çevrelerinde de buna saygı duyulmasını istedi.

Gigi Hadid Khai Malik

Tatil karelerinde ise yine kızını çeşitli şekillerde çeken Hadid yüzünü göstermemek için kızının yüzüne ya emoji koydu ya da görünmemesi için farklı şekillerde çekerek yine yüzünü gizledi.

Hadid’in bu karelerine kısa sürede binlerce yorum ve beğeni geldi. 

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.