Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ferrari’yi dükkanın önüne çekti! CZN Burak çocukluk hayalini gerçekleştirdi

Çektiği büyük porsiyon yemek videoları ve tebessümlü yüz ifadesiyle tanınan şimdilerde ise dünyanın birçok yerinde restoran şubeleri olan 28 yaşındaki CZN Burak, sonunda hayal ettiği hayata kavuştu. İşlerini sıfırdan kurmak için araçlarını satan CZN Burak çocukluk hayali olan arabayı satın aldı.

Haber Giriş Tarihi: 17.08.2024 14:38
Haber Güncellenme Tarihi: 17.08.2024 14:38
Kaynak: Hilal Baldemir
Ferrari’yi dükkanın önüne çekti! CZN Burak çocukluk hayalini gerçekleştirdi

Çeşitli sosyal mecralarda milyonlarca takipçisi bulunan ve çektiği ilginç yemek videolarıyla tanınan Burak Özdemir, son olarak 6 Şubat depremlerinde yaptığı yardımlar ve deprem bölgesinde gösterdiği mücadele ile takdir toplamıştı.

Geçtiğimiz aylarda babası ile yaşadığı iş ve para sorunları yüzünden bağını koparan CZN Burak, İstanbul’daki şubesinin yalnızca Vadi İstanbul’da olduğunu açıklamıştı.

Öte yandan dünyanın farklı noktalarında şubeler açan CZN Burak global olarak büyüme hedefini ilerleterek Asya’ya kadar büyümeyi başardı.

ÇİNLİLERE KEBABI SEVDİRECEK

Dubai, İngiltere, Bahreyn, Tacikistan ve Ürdün şubelerini şimdi de Çin takip ediyor. CZN Burak, yakın zamanda Çin'de de yemek severlerle buluşacak. Peş peşe mekanlarını açan CZN Burak, bu süreçte hayallerini de bir bir gerçekleştiriyor.

FERRARİ HAYALİ GERÇEK OLDU

İstanbul'daki tek mekanını sıfırdan açarken bazı spor arabalarını satmak zorunda kalan Burak Özdemir, işlerini yeniden yoluna koymasıyla birlikte yeni ve lüks bir spor araç satın aldı.

Çocukluğundan bu yana Ferrari hayali kurduğunu dile getiren CZN Burak, yeni oyuncağını Vadi İstanbul'daki mekanının önüne çekerek poz verdi.

ÖZEL PLAKA DETAYI

Burak Özdemir’in aracındaki CZN plaka detayı da takipçilerinin dikkatlerden kaçmadı. Aracın plakasının sonu '31' olması, Burak Özdemir'in memleketinin Hatay olmasından kaynaklanıyor.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.