Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit servetine servet katıyor! Bodrum’da 4 lüks villa

Son dönemlerde özellikle yurt dışı bağlantılarına ve yabancı markalar ile reklam anlaşmalarına yoğunlaşan ünlü oyuncu Burak Özçivit dizi ve filmlerden kazandığı paraya bir de reklam gelirlerini ekledi. Özçivit ve Fahriye Evcen çifti gelirlerini gayrimenkulde değerlendirmeyi tercih ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 20.08.2024 13:45
Haber Güncellenme Tarihi: 20.08.2024 13:59
Kaynak: Hilal Baldemir
Fahriye Evcen ve Burak Özçivit servetine servet katıyor! Bodrum’da 4 lüks villa

Rol aldığı son dizisinde bölüm başı 750 bin TL kazanan ünlü oyunu Burak Özçivit, diziden kazandığı paranın yanı sıra geçtiğimiz yıl ortalama 80 milyon TL civarında reklam anlaşması imzalamıştı.

Son dönemlerde özellikle Arap ülkelerinin favori oyuncusu haline gelen Burak Özçivit sık sık BAE ülkelerine özel olarak davet ediliyor ve birçok farklı marka ile reklam anlaşması imzalıyor.

Öte yandan son olarak 2021 yılında ‘Alparslan: Büyük Selçuklu’ dizisinde rol alan ünlü oyuncu Fahriye Evcen uzun süredir ekranlardan uzakta iki oğlu ile ilgilenmeyi tercih ediyor. Fakat bu dönemde reklam filmlerinde rol almaya devam ediyor.

ETKİNLİK İÇİN 3 MİLYON TL

Tabiri caizse her adımı para eden ve yurt dışındaki etkinliklere sadece katılım sağlamak için de 100 bin dolar (3 milyon TL) talep ettiği söylenen Özçivit, adeta para basıyor.

Özçivit, son olarak Dubai merkezli Alamiya şirketinin Türkiye ile ortak yapımı olacak “Mahmool Makfool” adlı filmde oynamayı da kabul etmişti.

Kazandığı yüz bin dolarlarla yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Özçivit, kazancının büyük bölümünü gayrimenkule yatırıyor.

BİR VİLLA 60 MİLYON TL

Posta gazetesinde yer alan habere göre; Özçivit, bu sene Bodrum Turgutreis'te her biri 60 milyon TL değerinde 4 lüks villa yaptırdı. Ünlü isim, yaptırdığı villaların inşaat çalışmalarını da bizzat kendi kontrol etti.

Haberde yer alana göre, villalar geniş bahçe alanı, modern havuz ve şık balkonlarıyla Bodrum’un gözdesi olmaya aday. Özçivit Ailesi, villalardan birini de tatil için kendilerine ayırdı.

İSTANBUL'DA İKİ VİLLA

İki ismin kazandıkları paralarla yaptıkları yatırımlar dillerden düşmüyor. İstanbul’da oturdukları lüks sitede ikinci villalarını aldıkları konuşulan çift, ilk eve 2 milyon 350 bin dolar ve ikinci villaya ise 4 milyon 250 bin dolar ödemişti.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.