Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evlilik iddiasına yanıt! Afra Saraçoğlu’ndan Mert Ramazan Demir’e gönderme

Yalı Çapkını dizisinde başrolleri paylaşırken aralarında aşk başlayan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in ilişkisi geçtiğimiz yaz kameralarda yansımıştı. Birkaç ay sonra ayrıldıkları konuşulan çift aylarca bir arada görünmemişti. Dizinin sezon finali yapmasıyla ünlü ikili birlikte tatile çıkarak ilişkilerini yeniden duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2024 17:29
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2024 17:29
Kaynak: Hilal Baldemir
Evlilik iddiasına yanıt! Afra Saraçoğlu’ndan Mert Ramazan Demir’e gönderme

Birlikte rol aldıkları dizideki aşkları gerçeğe dönüşen Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir çifti dizinin sezon finali olmasıyla soluğu tatilde aldı.

İlişkilerinin ilk gününden itibaren birçok farklı iddia ve haber ortaya atılan çift bugüne kadar tüm konuşulanlar karşısında sessizliğini korudu.

Tatil için gittikleri İspanya'da evlendiklerine ilişkin haberler çıkan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir, havalimanında basın mensuplarının bu yöndeki sorularına yanıt vermedi.

İlişkileri hayranları tarafından oldukça desteklenen ünlü çiftin evlendiği yönündeki iddialar kısa sürede sosyal medyada gündem olmuştu.

Afra Saraçoğlu, havalimanında hayranlarının ilgisine maruz kalınca fotoğraf çektirmekten soruları yanıtlamaya fırsat bulamadı. 


Hayranlarıyla fotoğraf çektirirken Demir'in kendisini bırakarak yürümeye devam etmesi üzerine Saraçoğlu, sevgilisine; "İşte centilmen erkek" göndermesinde bulunarak herkesi güldürdü. 

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.