Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evlilik haberleri gündem olmuştu! Hande Erçel, Hakan Sabancı ile evleneceği iddialarını yanıtladı

Son dönemlerde hem özel hayatıyla hem de kariyeriyle gündemden düşmeyen ünlü oyuncu Hande Erçel, uzun süredir aşk yaşadığı sosyetik isim Hakan Sabancı ile evleneceği yönünde çıkan haberlere ilişkin samimi açıklamalar yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 14.08.2024 13:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.08.2024 13:55
Kaynak: Hilal Baldemir
Evlilik haberleri gündem olmuştu! Hande Erçel, Hakan Sabancı ile evleneceği iddialarını yanıtladı

Sık sık özel hayatı ile gündeme gelen güzel oyuncu Hande Erçel, son dönemlerde dizi, film ve reklam projelerinin aranan ismi haline geldi. Son olarak uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Barış Arduç ile bir film projesinde bir araya gelen Erçel’in film çekimleri geçtiğimiz günlerde sona ermişti.

Çekimlerin ardından konuşan Barış Arduç, partneri Erçel’i öve öve bitirememişti. “Çok uyumlu bir hanımefendi, çekimler çok keyifliydi daha uzun sürmesini isterdim” diyen Arduç, Erçel’in başarılı oyunculuğuna da atıfta bulunmuştu.

Film çekiminin ardından soluğu sevgilisi Hakan Sabancı ile tatilde alan Erçel tercihini yine yurt dışından yana kullanmış ve Mikonos kareleriyle sosyal medyayı sallamıştı.

Geçtiğimiz günlerde ünlü ikili hakkında düğün hazırlıkları yaptıkları yönünde haberler çıkmıştı. Hande Erçel, Hakan Sabancı ile hakkındaki evlilik iddialarına son noktayı koydu.

"OLURSA HABERİNİZ OLUR"

Erçel, Sabancı ile evlenecekleri yönündeki iddialar soran gazetecilere ise "Olursa zaten bilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Bütün yaz boyunca sevgilisi Hakan Sabancı ile yurt dışında deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde ilişkisi hakkında konuşmuş ve "Her şey çok yolunda, çok güzel gidiyor" demişti.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.