Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evlilik haberi bekleniyordu! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı bitti

Herkesin evlilik haberi duyurmalarını beklediği ünlü çift Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım’ın ilişkilerini sonlandırdıkları iddia edildi. Uzun süredir birlikte olan çiftten düğün haberi beklenirken ayrılık iddiaları çiftin hayranlarını oldukça üzdü.

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2024 11:10
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 11:10
Kaynak: Hilal Baldemir
Evlilik haberi bekleniyordu! Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım aşkı bitti

Ekranların reyting rekorları kıran ve geçtiğimiz günlerde final yapan dizisi Yargı’nın Ceylin’i, Pınar Deniz ve yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım yaşadıkları aşkla sık sık gündeme geliyordu.

Ünlü çiftin haziran ayında evleneceklerine dair haberler basına yansımıştı. Aileleri de kısa süre önce tanışan iki sevgilinin bilinmeyen bir nedenden dolayı düğün tarihlerinin eylül ayına ertelendiği konuşulmuştu.

ÖNCE DÜĞÜN ERTELENDİ

Güzel oyuncu Pınar Deniz geçtiğimiz hafta verdiği röportajında, "Biz öyle insanlar değiliz. Neden tarih koyalım. Şu an her şeyi akışına bıraktık." demişti.

BÜYÜK AŞK BİTTİ

Takvim'de yer alan habere göre; ikiliden herkesi üzecek kötü haber geldi. Yaklaşık 3 senedir doludizgin bir aşk yaşayan çiftin, aşklarına son noktayı koyarak ayrıldığı iddia edildi.

Ayrılığın nedeninin ihanet mi yoksa başka bir sebepten dolayı mı olduğu ise akıllarda soru işareti bıraktı. Gözler şimdi iki oyuncudan gelecek açıklamaya çevrildi.

Doğruluğu kesin olmayan bu iddialara ilişkin ikiliden gelecek açıklama merakla bekleniyor.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.