Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Evleniyoruz dedi, hamilelik sorusuna tepki gösterdi! Pınar Deniz’i şaşkına uğratan anlar

Ünlü oyuncu Pınar Deniz uzun süredir aşk yaşadığı meslektaşı Kaan Yıldırım ile dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Çiftin eylül ayında evleneceği konuşulurken Deniz’in hamile olduğu iddiaları da gündemden düşmüyor.

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2024 13:02
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2024 13:05
Kaynak: Hilal Baldemir
Evleniyoruz dedi, hamilelik sorusuna tepki gösterdi! Pınar Deniz’i şaşkına uğratan anlar

Yargı dizisiyle efsaneleşen ve 2022 yılından bu yana Kaan Yıldırım'la beraber olan ünlü oyuncu Pınar Deniz’in evlilik hazırlığında olduğu kulislerde haftalardır konuşuluyordu hatta bir diğer iddia ise Pınar Deniz'in hamile olduğu iddiasıydı.

Bu iddialar ile ilgili sessizliğini koruyan Pınar Deniz, bugün ilk kez yüzü olduğu markanın lansman gecesinde ortaya çıktı.

Ünlü oyuncu lansman öncesi gazetecilerin sorularını yanıtladı. Gazetecilerin 'hamile misiniz? Ne zaman evleneceksiniz?' sorularına ünlü oyuncu, "Hamile olsam size söyler miyim?" şeklinde yanıt verdi. Bu soru ile güzel oyuncunun konuya ilişkin rahatsızlığı yüzüne yansıdı.

"ÇOK MUTLUYUZ"

Gazetecilerin ısrarlı soruları karşısında bir hayli zorlanan ve rahatsız olan Pınar Deniz, "Kıpkırmızı oldum. Hiçbir şey söylemek istemiyorum ama evet evleniyoruz. Çok da mutluyuz." ifadelerini kullandı. Böylece ünlü oyuncu düğünü doğrularken, asılsız hamilelik iddialarını da yalanlamamış oldu.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.