Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Eski sevgilisinin konserine gitti! İrem Derici’den Atakan Işıktutan’a şok sözler

Yaz boyunca sık sık konserler veren ve fırsat buldukça denizi tadını çıkaran şarkıcı İrem Derici son dönemlerde yine bekar bir kadın olarak hayatına devam ediyordu. Derici’nin son konserine gelen eski sevgilisi Atakan Işıktutan, sahnedeki ünlü şarkıcıyı şoke etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.08.2024 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.08.2024 12:05
Kaynak: Hilal Baldemir
Eski sevgilisinin konserine gitti! İrem Derici’den Atakan Işıktutan’a şok sözler

Özel hayatıyla ve ilişkileriyle sık sık magazin gündemine oturan ve açık sözlülüğüyle bilinen ünlü şarkıcı İrem Derici yoğun yaz temposuna devam ediyor.

irem derici atakan ışıktutan

"VAKİT YOK" AYRILIĞI

Eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile büyük bir aşk yaşarken bir anda ayrılık kararı alan İrem Derici, "Korkunç yoğun tempolarda çalışıyoruz ve yorgunuz. Birbirimize vakit ayıramaz olduk. Ayrılmamızın mantıklı olacağını düşündük.'' diyerek anlaşmalı olarak ayrıldıklarının altını çizmişti.

Evlilik yolunda gitmeleri beklenen çiftin bir anda ayrılması büyük bir şaşkınlık yaratmıştı fakat Derici bu ayrılıktan kısa bir süre sonra yeni bir aşka yelken açmış ve eleştirilerin odağı olmuştu.

KONSER ZİYARETİ

Son ilişkisini de noktalayarak bekarlığa dönüş yapan İrem Derici, son sahnesinde eski aşkını karşısında gördü. Atakan Işıktutan, eski sevgilisi İrem Derici'nin sahne aldığı mekana giderek Derici’ye büyük şaşkınlık yaşattı. Işıktutan'ın sahnedeki eski aşkına gülen gözlerle baktığı anlar, sosyal medyayı salladı.

"EX AŞKIM"

İrem Derici, karşısında eski sevgilisini görünce "Ex aşkım bana neler ettin" şarkısına başladı ve devamında "Hoş geldin keşke hiç gitmeseydin." dedi.

İki eski sevgilinin o anları sosyal medyada da gündem oldu.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.