Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Dünyaca ünlü isimden müjdeli haber! Justin Bieber baba oluyor

Bir neslin hayranı olduğu dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ve 6 yıldır evli olduğu ünlü model Hailey Bieber sosyal medya hesaplarından bebek beklediklerini duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 10.05.2024 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.05.2024 11:50
Kaynak: Hilal Baldemir
Dünyaca ünlü isimden müjdeli haber! Justin Bieber baba oluyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Justin Bieber ve tüm dünyada güzelliğiyle dikkat çeken ünlü model Hailey Bieber evliliklerinin 6. yılında sevenlerine bebek müjdesi verdi.

JUSTİN BİEBER’IN GÖZYAŞLARI

Geçtiğimiz haftalarda sosyal medya hesabından ağlarken çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Justin Bieber, takipçilerini merakta bırakmıştı.

Ünlü şarkıcının gözyaşlarının arkasındaki neden ortaya çıktı. Ünlü çiftin sosyal medyada merak uyandırmasının ardından bugün şaşırtan hamle geldi. Kişisel hesaplarından bir video yayınlayan çift, hayranlarını oldukça şaşırtarak müjdeli haberi verdi.

2018 YILINDA EVLENDİLER

2018 yılında beklenmedik bir şekilde herkesi hayran bırakan bir düğünle evlenen ünlü çift, ilk çocuklarını kucaklarına almak için gün sayıyor.

Yediğinden içtiğine, giydiğinden taktığına attığı her adımı dünyada trend haline gelen Hailey Bieber’ın hamilelik süreci şimdiden tüm sosyal medyada büyük merak konusu oldu.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.